Over ons

Wij wensen Rob Zuidweg veel succes

Publicatiedatum 16 september 2021

Onze collega Rob Zuidweg gaat ons team verlaten. Hij is een jaar geleden begonnen als Intercedent bij Team Techniek en heeft veel kandidaten aan een baan geholpen. Rob heeft van zijn oude werkgever een voorstel gehad die hij niet kon weigeren. Hierin wordt hij komend jaar meegenomen in het traject om het vervolgens mogelijk over te nemen. Een ontzettend mooie kans!

Rob heeft een mooie tijd bij BaanBereik gehad. “Ik heb veel geleerd. Team Techniek bracht de hectiek en het snelle schakelen mee wat mij aantrok” geeft Rob aan.“Ook de vrijheid die ik kreeg om een groot klantenbestand op te bouwen vond ik fijn. Maar het mooiste van het werk waren de reacties die je krijgt wanneer je iemand helpt aan een baan, want dit is waar je het voor doet”.

“Tijdens mijn eigen zoektocht naar een baan keek ik naar de sfeer van een bedrijf: professioneel, maar je wilt je collega’s ook goed kennen als persoon. Dat merkte ik gelijk toen ik bij BaanBereik binnenkwam. Ik ga het team dus zeker missen”.

Rob, je bent altijd welkom bij ons. We gaan je missen en wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging!

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer