Over ons

Wij wensen Rob Zuidweg veel succes

Publicatiedatum 16 september 2021

Onze collega Rob Zuidweg gaat ons team verlaten. Hij is een jaar geleden begonnen als Intercedent bij Team Techniek en heeft veel kandidaten aan een baan geholpen. Rob heeft van zijn oude werkgever een voorstel gehad die hij niet kon weigeren. Hierin wordt hij komend jaar meegenomen in het traject om het vervolgens mogelijk over te nemen. Een ontzettend mooie kans!

Rob heeft een mooie tijd bij BaanBereik gehad. “Ik heb veel geleerd. Team Techniek bracht de hectiek en het snelle schakelen mee wat mij aantrok” geeft Rob aan.“Ook de vrijheid die ik kreeg om een groot klantenbestand op te bouwen vond ik fijn. Maar het mooiste van het werk waren de reacties die je krijgt wanneer je iemand helpt aan een baan, want dit is waar je het voor doet”.

“Tijdens mijn eigen zoektocht naar een baan keek ik naar de sfeer van een bedrijf: professioneel, maar je wilt je collega’s ook goed kennen als persoon. Dat merkte ik gelijk toen ik bij BaanBereik binnenkwam. Ik ga het team dus zeker missen”.

Rob, je bent altijd welkom bij ons. We gaan je missen en wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging!

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer