Wij wensen Rob Zuidweg veel succes

Publicatiedatum 16 september 2021

Onze collega Rob Zuidweg gaat ons team verlaten. Hij is een jaar geleden begonnen als Intercedent bij Team Techniek en heeft veel kandidaten aan een baan geholpen. Rob heeft van zijn oude werkgever een voorstel gehad die hij niet kon weigeren. Hierin wordt hij komend jaar meegenomen in het traject om het vervolgens mogelijk over te nemen. Een ontzettend mooie kans!

Rob heeft een mooie tijd bij BaanBereik gehad. “Ik heb veel geleerd. Team Techniek bracht de hectiek en het snelle schakelen mee wat mij aantrok” geeft Rob aan.“Ook de vrijheid die ik kreeg om een groot klantenbestand op te bouwen vond ik fijn. Maar het mooiste van het werk waren de reacties die je krijgt wanneer je iemand helpt aan een baan, want dit is waar je het voor doet”.

“Tijdens mijn eigen zoektocht naar een baan keek ik naar de sfeer van een bedrijf: professioneel, maar je wilt je collega’s ook goed kennen als persoon. Dat merkte ik gelijk toen ik bij BaanBereik binnenkwam. Ik ga het team dus zeker missen”.

Rob, je bent altijd welkom bij ons. We gaan je missen en wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging!

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer