Wij wensen Rob Zuidweg veel succes

Publicatiedatum 16 september 2021

Onze collega Rob Zuidweg gaat ons team verlaten. Hij is een jaar geleden begonnen als Intercedent bij Team Techniek en heeft veel kandidaten aan een baan geholpen. Rob heeft van zijn oude werkgever een voorstel gehad die hij niet kon weigeren. Hierin wordt hij komend jaar meegenomen in het traject om het vervolgens mogelijk over te nemen. Een ontzettend mooie kans!

Rob heeft een mooie tijd bij BaanBereik gehad. “Ik heb veel geleerd. Team Techniek bracht de hectiek en het snelle schakelen mee wat mij aantrok” geeft Rob aan.“Ook de vrijheid die ik kreeg om een groot klantenbestand op te bouwen vond ik fijn. Maar het mooiste van het werk waren de reacties die je krijgt wanneer je iemand helpt aan een baan, want dit is waar je het voor doet”.

“Tijdens mijn eigen zoektocht naar een baan keek ik naar de sfeer van een bedrijf: professioneel, maar je wilt je collega’s ook goed kennen als persoon. Dat merkte ik gelijk toen ik bij BaanBereik binnenkwam. Ik ga het team dus zeker missen”.

Rob, je bent altijd welkom bij ons. We gaan je missen en wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging!

 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer