Over ons

Wij wensen Rob Zuidweg veel succes

Publicatiedatum 16 september 2021

Onze collega Rob Zuidweg gaat ons team verlaten. Hij is een jaar geleden begonnen als Intercedent bij Team Techniek en heeft veel kandidaten aan een baan geholpen. Rob heeft van zijn oude werkgever een voorstel gehad die hij niet kon weigeren. Hierin wordt hij komend jaar meegenomen in het traject om het vervolgens mogelijk over te nemen. Een ontzettend mooie kans!

Rob heeft een mooie tijd bij BaanBereik gehad. “Ik heb veel geleerd. Team Techniek bracht de hectiek en het snelle schakelen mee wat mij aantrok” geeft Rob aan.“Ook de vrijheid die ik kreeg om een groot klantenbestand op te bouwen vond ik fijn. Maar het mooiste van het werk waren de reacties die je krijgt wanneer je iemand helpt aan een baan, want dit is waar je het voor doet”.

“Tijdens mijn eigen zoektocht naar een baan keek ik naar de sfeer van een bedrijf: professioneel, maar je wilt je collega’s ook goed kennen als persoon. Dat merkte ik gelijk toen ik bij BaanBereik binnenkwam. Ik ga het team dus zeker missen”.

Rob, je bent altijd welkom bij ons. We gaan je missen en wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging!

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer