Win een ROC Bag

Publicatiedatum 8 juli 2018

ROC Bags heeft haar eigen pand geopend. Gefeliciteerd Rob!

Rob Bakker is zowel eigenaar van het stoere en stijlvolle tassenmerk ROC Bags en heeft een agentschap (RODOCA) voor private label collecties dat verschillende bekende merken als Tommy Hilfiger, Summum Women, Calvin Klein en vele andere Europese brands vertegenwoordigt. Rob heeft meerdere jaren een kantoorruimte in onze vestiging in Zwaag gehuurd. Afgelopen februari heeft hij zijn eigen pand gekocht op bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaag. Deze heeft hij zelfstandig verbouwd tot een smaakvolle kantoorruimte waar hij klanten kan ontvangen. Benieuwd naar zijn pand? Bekijk hier de rondleiding.

Eind 2019 lanceerde hij tassen en accessoires onder het merk ‘ROC Bags’. Verschillende bekende Nederlanders zijn al gespot met de tas, waaronder Yes-R. Het concept voor de tassen ontstond toen Rob iets anders wilde doen. “Ik wilde een ander soort tas op de markt brengen dan het meest verkochte standaard polyester kwaliteit die in de markt te verkrijgen is. Toen een Nederlandse designer, die o.a. werkt voor de labels GUESS, ESPRIT, NOMAD etc., deze stof liet zien, wist ik meteen dat ik daarmee wilde werken. Het is sterk, mooi en anders’’.

Om de opening van het pand te vieren, willen wij de backpack Abel (t.w.v. €199,95) verloten. Deze tas wordt veel gebruikt voor school of om mee te nemen naar het strand. De tas heeft daarnaast de juiste afmetingen voor het handbagagevak in het vliegtuig, dus ook ideaal voor een weekendje weg.

Hoe kun je meedoen aan de winactie?

  • Volg het Instagram account van BaanBereik en ROC Bags;
  • Reageer onder de BaanBereik post waar jij hem voor gaat gebruiken;
  • Vergroot je kans door de post te delen in je verhaal.

Ben jij benieuwd naar het gehele assortiment van de tassen van ROC Bags? Kijk op www.rocbags.com.

Actie is verlopen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer