Over ons

Young BaanBereik

Publicatiedatum 13 mei 2020

@YoungBaanBereik is ons nieuwe Instagramaccount, speciaal voor personen die op zoek zijn naar vakantiewerk, bijbanen en starterfuncties. Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat kan ik verwachten van het Instagram account?

Momenteel hebben wij diverse functies openstaan die direct ingevuld kunnen worden. Naast deze vacatures plaatst Young BaanBereik wekelijks; challenges, winacties, handige tips/weetjes en nog veel meer! Normaal gesproken organiseert en sponsort BaanBereik veel evenementen in de regio West-Friesland, wanneer deze evenementen weer doorgaan, plaatsen wij ook deze nieuwste updates en winacties op Young BaanBereik.

Hoe is Young BaanBereik ontstaan?

BaanBereik heeft de afgelopen jaren veel stagiaires gehad die aan het begin van hun stageperiode niet goed wisten wat BaanBereik precies doet. Na hun stage was dit meer dan duidelijk en waren ze zelfs zo enthousiast dat velen daarna in vaste dienst traden bij BaanBereik. Ook hun vriendengroepen raakten steeds meer bij ons betrokken en we ontdekte de kansen die deze doelgroep te bieden heeft. BaanBereik wilde graag op een simpele manier kennis maken met jongeren, zo ontstond er in 2019 een samenwerking met Match2Work. Een instantie die de verbintenis legt tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Studenten krijgen hierbij de kans om hun ideeën voor een bedrijf op papier te zetten en dit uit te werken. Hieruit ontstond ‘Young BaanBereik’.

Waarom is Young BaanBereik nu gelanceerd?

Door de coronacrisis zitten helaas veel mensen thuis. Wij willen hen graag (weer) aan het werk krijgen. We hebben op het moment diverse functies openstaan die direct ingevuld kunnen worden. Ben jij benieuwd naar de functies? Kijk dan direct op @YoungBaanBereik.

Heb je nu niks te doen?

We hebben een leuke winactie online staan. Ga naar ons Instagramaccount, maak een filmpje van de challenge, stuur deze naar ons op en win een leuke prijs. Volgende week woensdag, 20 mei 2020, maken wij de winnaar bekend!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022
Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.
Lees meer

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022
Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik.
Lees meer