Young BaanBereik

Publicatiedatum 13 mei 2020

@YoungBaanBereik is ons nieuwe Instagramaccount, speciaal voor personen die op zoek zijn naar vakantiewerk, bijbanen en starterfuncties. Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat kan ik verwachten van het Instagram account?

Momenteel hebben wij diverse functies openstaan die direct ingevuld kunnen worden. Naast deze vacatures plaatst Young BaanBereik wekelijks; challenges, winacties, handige tips/weetjes en nog veel meer! Normaal gesproken organiseert en sponsort BaanBereik veel evenementen in de regio West-Friesland, wanneer deze evenementen weer doorgaan, plaatsen wij ook deze nieuwste updates en winacties op Young BaanBereik.

Hoe is Young BaanBereik ontstaan?

BaanBereik heeft de afgelopen jaren veel stagiaires gehad die aan het begin van hun stageperiode niet goed wisten wat BaanBereik precies doet. Na hun stage was dit meer dan duidelijk en waren ze zelfs zo enthousiast dat velen daarna in vaste dienst traden bij BaanBereik. Ook hun vriendengroepen raakten steeds meer bij ons betrokken en we ontdekte de kansen die deze doelgroep te bieden heeft. BaanBereik wilde graag op een simpele manier kennis maken met jongeren, zo ontstond er in 2019 een samenwerking met Match2Work. Een instantie die de verbintenis legt tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Studenten krijgen hierbij de kans om hun ideeën voor een bedrijf op papier te zetten en dit uit te werken. Hieruit ontstond ‘Young BaanBereik’.

Waarom is Young BaanBereik nu gelanceerd?

Door de coronacrisis zitten helaas veel mensen thuis. Wij willen hen graag (weer) aan het werk krijgen. We hebben op het moment diverse functies openstaan die direct ingevuld kunnen worden. Ben jij benieuwd naar de functies? Kijk dan direct op @YoungBaanBereik.

Heb je nu niks te doen?

We hebben een leuke winactie online staan. Ga naar ons Instagramaccount, maak een filmpje van de challenge, stuur deze naar ons op en win een leuke prijs. Volgende week woensdag, 20 mei 2020, maken wij de winnaar bekend!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer