Parttime Vacatures

Banner

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!

Zoek jij een parttime baan?

Op zoek naar een baan waarbij je flexibel kunt werken en toch voldoende uren kunt maken? Dan is een parttime baan met flexibele werktijden of een 0 uren contract wellicht iets voor jou. Bij een parttime baan werk je minder uren dan een fulltime baan, terwijl je bij een 0 uren contract de vrijheid hebt om alleen te werken wanneer er werk beschikbaar is.

Bij BaanBereik hebben we verschillende vacatures voor parttime banen in diverse sectoren en branches, zoals horeca, klantenservice, zorg en administratie.

Waarom zou je parttime gaan werken?

Er zijn verschillende redenen waarom je parttime gaat werken. Denk hierbij eens na over de volgende punten:

  • Meer controle over je eigen uren;
  • Extra tijd voor persoonlijke prioriteiten;
  • Meer tijd voor zelfontwikkeling;
  • Meer diversiteit in werkzaamheden;
  • Betere gezondheid door minder stress;
  • Meer toewijding naar het bedrijf;
  • Ontwikkeling van timemanagement vaardigheden;
  • Meer tijd voor je gezin.

4 Dagen werken, is dat wat voor jou?

Een parttime baan van 32 uur per week biedt de ideale balans tussen werk en privé. 32 Uur werken betekent dat je een werkweek van 4 dagen hebt. Je hebt genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd, terwijl je ook nog voldoende uren kunt maken om financieel stabiel te blijven. Daarnaast kan parttime werken ook financieel aantrekkelijk zijn, omdat je minder belasting hoeft te betalen dan bij een fulltime baan en je wellicht in aanmerking komt voor toeslagen.

Een parttime baan met flexibele werktijden is vooral geschikt voor mensen die graag de controle willen houden over hun eigen agenda. Zo kun je bijvoorbeeld 's ochtends werken en 's middags studeren, of juist 's avonds werken en overdag voor je kinderen zorgen. Het geeft je de vrijheid om je werktijden aan te passen aan jouw leven en wensen. Met flexibele werktijden kun je je werk makkelijk combineren met andere activiteiten en zo een goede balans creëren.

Nog flexibeler?

Een 0 uren contract biedt daarnaast ook de mogelijkheid om je werkuren aan te passen aan de behoeften van het bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld extra uren werken als er meer werk beschikbaar is, of juist minder werken als er minder werk is. Dit biedt veel flexibiliteit en kan vooral handig zijn voor mensen die graag de controle houden over hun eigen agenda.

Op zoek naar een parttime baan, een baan met flexibele werktijden of een baan met een 0 uren contract? Bekijk dan de vacatures en zie wat er bij jou past. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar in verschillende sectoren en branches. Vind de baan die bij jou past en creëer zo de perfecte balans tussen werk en privé.

Sluit filters