Vacatures Enkhuizen

Vacatures Enkhuizen

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!

Vacatures Enkhuizen

Ben jij op zoek naar de nieuwste vacatures? Enkhuizen is gelegen in het mooie West-Friesland, waar jong en oud samenkomen om te werken. Je vindt er fulltime en parttime vacatures. Enkhuizen heeft voor elk wat wils. Ook zijn er functies in allerlei vakgebieden. De functies variëren van een vacature lasser tot vacature werkvoorbereider tot vacatures van administratief medewerker. Kortom, de juiste baan is altijd binnen bereik!

Bij een uitzendbureau wordt vaak gedacht aan tijdelijke banen, bij ziek en piek. Maar niets is minder waar. Bij BaanBereik bieden we ontzettend veel banen die leiden tot een vast dienstverband. Andersom zijn er ook genoeg banen voor scholieren, zoals bijbanen en vakantiebanen. Voor ieder wat wils.

Naar welke functie ben jij op zoek?

Laat je inspireren door de mooie vacatures. Enkhuizen en omgeving liggen aan je voeten. Van kantoorwerk, zoals vacatures van administratief medewerker, tot vacatures in de techniek of bouw. BaanBereik heeft een zeer ruim aanbod in de volgende vakgebieden: 

 • Administratie
 • Bouw
 • Commercieel
 • Elektrotechniek
 • Financieel
 • Horeca
 • HR
 • ICT
 • Installatietechniek
 • Klantenservice vacatures
 • Logistiek
 • Management
 • Marketing / Communicatie
 • Secretarieel
 • Techniek
 • Werken en leren
 • Werkvoorbereiding
 • Zorg

Ben jij bijvoorbeeld servicegericht, help je graag mensen verder, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je snel schakelen? Bekijk hier de klantenservice vacatures.

Enkhuizen heeft een rijke geschiedenis

Naast een rijk aanbod aan werk heeft Enkhuizen ook een rijke historie. De stad staat bekend als ‘Haringstad’. In de 14e eeuw was Enkhuizen één van de belangrijkste Zuiderzeesteden. Vele vissers woonden in de stad. Hiermee was de stad toen al erg bedrijvig met zijn timmerwerkplaatsen voor de schepenbouw, zeilmakerijen, touwslagerijen. In de Gouden Eeuw groeide Enkhuizen uit tot op vier na grootste stad van Holland, mede dankzij de Verenigde Oost-Indische Compagnie en West-Indische Compagnie. Zij hadden in Enkhuizen belangrijke ‘kamers’. Het Peperhuis dat momenteel onderdeel uitmaakt van het Zuiderzeemuseum destijds gebouwd in opdracht van een vermogend zakenman. In de 19e eeuw bracht de opkomst van de zaadteelt en zaadhandel geleidelijk opnieuw welvaart in de stad. De goed bewaarde historische binnenstad, waaronder de monumentale gebouwen en verdedigingswerken, zijn voor een deel de aanleiding voor de hedendaagse toerisme in de stad. Onder andere Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum worden drukbezocht. De eeuwenlange bedrijvigheid van de stad is goed terug te zien in het aanbod van onze vacatures in Enkhuizen. 

Gunstige geografie van Enkhuizen

Woon je in Enkhuizen en zoek je in de regio vacatures? Enkhuizen is een geografisch gunstig gelegen plaats. De gemeente Enkhuizen bevindt zich in de regio West-Friesland en ligt gelegen aan zowel het Markermeer als IJsselmeer. In een half uur rijd je van Enkhuizen naar Lelystad. In Enkhuizen begint namelijk met de Markerwaarddijk de verbinding tussen de provincie Noord-Holland en Flevoland. Andersom ben je dus ook zo in Enkhuizen als je in Lelystad of nabije plaatsen woont. Want ook West-Friesland heeft een divers aanbod in vacatures. Hoorn, en andere plaatsen zoals Heerhugowaard, bieden vanuit Enkhuizen genoeg interessante vacatures op acceptabele reisafstand. Wil je liever een aantal dagen in de week thuis werken in plaats van op kantoor? Werk zoeken dat aansluit op jouw wensen was nog nooit zo makkelijk. Ben jij op zoek naar vacatures in een grotere omgeving rond Enkhuizen? Vacatures genoeg. Bekijk al onze vacatures in de provincie Noord-Holland.

Werk zoeken doe je bij BaanBereik

BaanBereik is een uitzendbureau met heldere kernwaarden. Met onze persoonlijke aanpak gaan wij keihard op zoek naar de baan die jou op het lijf geschreven is. Jouw droombaan! Ons brede netwerk draagt hieraan bij. Wij laten niet los voor we de juiste baan voor jou hebben. Om dit te bereiken schakelen we snel, gebruiken we ons netwerk en werken we hard. Ofwel we zijn resultaatgericht. Maar om dit te kunnen doen, is nog iets belangrijk voor ons: plezier. Door plezier te hebben in je werk, bereik je meer. Vier je successen. Ook voor onze kandidaten gaan we daarom graag op zoek naar de baan waarbij je enorm veel plezier in je werk beleeft. Andersom als wij iemand aan het werk hebben geholpen, zien wij dit als succes en geeft dit ons werkgeluk. Samen met onze medewerkers, klanten, vrienden en familie vieren we deze successen op leuke evenementen zoals de bouwvakborrel en kerstborrel. Ben jij benieuwd geworden naar de vacatures? Enkhuizen en omgeving hebben dus veel goeds te bieden. Ga met ons in gesprek en vind je droombaan! Schrijf je hier in. Of bel 0229 745010.

Toon meer
Sluit filters