Jouw toekomst in techniek. Solliciteer vandaag en begin morgen!

Publicatiedatum 25 oktober 2023

Ben je een elektromonteur, operator, magazijnmedewerker of productiemedewerker en zoek je naar nieuwe carrièrekansen in de technische sector? Zoek niet verder! BaanBereik heeft een uitgebreid aanbod aan technische vacatures die perfect passen bij jouw vaardigheden en ambities. Wij omarmen drie belangrijke kernwaarden: persoonlijk, resultaatgericht en plezier. Ontdek hoe deze waarden jouw werkervaring kunnen transformeren en solliciteer direct. Bij BaanBereik begin je niet alleen aan een baan, maar een toekomst vol mogelijkheden.

Solliciteer nu en je kunt morgen al aan de slag!

Waarom kiezen voor BaanBereik?
Bij BaanBereik geloven we in het persoonlijke aspect van werven. We gaan verder dan alleen jouw CV – we willen jou echt leren kennen, begrijpen waar je naar op zoek bent en hoe we je kunnen helpen jouw carrière doelen te bereiken. Onze resultaatgerichte aanpak garandeert niet alleen een snelle plaatsing, maar ook een baan die perfect past bij jouw vaardigheden. En het belangrijkste: we geloven dat werkplezier de sleutel is tot succes.

Ontdek de juiste functie voor jou
Of je nu graag met elektrische systemen werkt als elektromonteur, complexe processen beheert als operator, verantwoordelijk bent voor een georganiseerd magazijn als magazijnmedewerker of een bijdrage levert aan de productie als productiemedewerker, BaanBereik heeft de functie die bij je past. Onze vacatures bieden niet alleen een werkplek, maar ook een plek waar jouw inzet gewaardeerd wordt en waar je kunt groeien.

Solliciteer nu en maak de volgende stap!
Waarom nog wachten? BaanBereik staat klaar om je te ondersteunen bij het vinden van jouw ideale technische droombaan. Solliciteer vandaag nog en ervaar hoe onze persoonlijke, resultaatgerichte en plezierige aanpak je carrière naar nieuwe hoogten kan brengen. Jouw toekomst in de techniek begint hier.

Solliciteer nu via onze website! Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer Zwaag: 0229 745 010, telefoonnummer Heerhugowaard: 072 303 1111, of e-mail: info@baanbereik.nl. We staan klaar om je te helpen jouw droombaan te realiseren!

 

Jouw toekomst in techniek. Solliciteer vandaag en begin morgen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer