Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Publicatiedatum 17 oktober 2023

BaanBereik banenbeurs: 23 t/m 27 oktober 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Wil je een frisse start maken of ben je een zzp'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Kom dan tussen 23 en 27 oktober langs bij BaanBereik op onze vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. Deze week staat in het teken van nieuwe kansen en mogelijkheden!

Ontmoet ons team en verken vacatures
Stap binnen en maak kennis met ons team. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar een passende baan. Neem de tijd om je cv op te stellen en met ons te bespreken. Ontdek vacatures die aansluiten bij jouw talenten en ambities. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, tijdelijk werk of opdrachten als zzp'er, wij hebben mogelijkheden voor diverse profielen.

Sollicitatietips en persoonlijk advies
Twijfel je over je sollicitatiebrief? Ben je onzeker over het sollicitatiegesprek? Geen zorgen! We bieden niet alleen vacatures, maar ook waardevol advies en handige sollicitatietips. We staan klaar om je te begeleiden op het pad naar succes.

Meld je aan of loop gewoon binnen
Wil je je van tevoren aanmelden voor een gesprek? Stuur dan een e-mail naar info@baanbereik.nl. Maar je bent ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen. De koffie staat klaar, en wij staan klaar om je te helpen.

Tot volgende week!
We kijken ernaar uit je te ontmoeten tussen 23 en 27 oktober. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe baan. Een nieuwe start, nieuwe mogelijkheden en een nieuw hoofdstuk in jouw carrière. Graag tot volgende week! 

Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer