Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Publicatiedatum 17 oktober 2023

BaanBereik banenbeurs: 23 t/m 27 oktober 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Wil je een frisse start maken of ben je een zzp'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Kom dan tussen 23 en 27 oktober langs bij BaanBereik op onze vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. Deze week staat in het teken van nieuwe kansen en mogelijkheden!

Ontmoet ons team en verken vacatures
Stap binnen en maak kennis met ons team. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar een passende baan. Neem de tijd om je cv op te stellen en met ons te bespreken. Ontdek vacatures die aansluiten bij jouw talenten en ambities. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, tijdelijk werk of opdrachten als zzp'er, wij hebben mogelijkheden voor diverse profielen.

Sollicitatietips en persoonlijk advies
Twijfel je over je sollicitatiebrief? Ben je onzeker over het sollicitatiegesprek? Geen zorgen! We bieden niet alleen vacatures, maar ook waardevol advies en handige sollicitatietips. We staan klaar om je te begeleiden op het pad naar succes.

Meld je aan of loop gewoon binnen
Wil je je van tevoren aanmelden voor een gesprek? Stuur dan een e-mail naar info@baanbereik.nl. Maar je bent ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen. De koffie staat klaar, en wij staan klaar om je te helpen.

Tot volgende week!
We kijken ernaar uit je te ontmoeten tussen 23 en 27 oktober. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe baan. Een nieuwe start, nieuwe mogelijkheden en een nieuw hoofdstuk in jouw carrière. Graag tot volgende week! 

Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer