Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Publicatiedatum 17 oktober 2023

BaanBereik banenbeurs: 23 t/m 27 oktober 
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Wil je een frisse start maken of ben je een zzp'er op zoek naar nieuwe opdrachten? Kom dan tussen 23 en 27 oktober langs bij BaanBereik op onze vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. Deze week staat in het teken van nieuwe kansen en mogelijkheden!

Ontmoet ons team en verken vacatures
Stap binnen en maak kennis met ons team. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar een passende baan. Neem de tijd om je cv op te stellen en met ons te bespreken. Ontdek vacatures die aansluiten bij jouw talenten en ambities. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, tijdelijk werk of opdrachten als zzp'er, wij hebben mogelijkheden voor diverse profielen.

Sollicitatietips en persoonlijk advies
Twijfel je over je sollicitatiebrief? Ben je onzeker over het sollicitatiegesprek? Geen zorgen! We bieden niet alleen vacatures, maar ook waardevol advies en handige sollicitatietips. We staan klaar om je te begeleiden op het pad naar succes.

Meld je aan of loop gewoon binnen
Wil je je van tevoren aanmelden voor een gesprek? Stuur dan een e-mail naar info@baanbereik.nl. Maar je bent ook van harte welkom om gewoon binnen te lopen. De koffie staat klaar, en wij staan klaar om je te helpen.

Tot volgende week!
We kijken ernaar uit je te ontmoeten tussen 23 en 27 oktober. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe baan. Een nieuwe start, nieuwe mogelijkheden en een nieuw hoofdstuk in jouw carrière. Graag tot volgende week! 

Banenbeurs 23 t/m 27 oktober!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer