Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Publicatiedatum 26 juni 2023

Het is een mijlpaal waar we lang naar hebben uitgekeken en eindelijk is het zover: BaanBereik bestaat 12,5 jaar! 🎉 We zijn ontzettend trots op deze prestatie en willen dit moment graag met jullie allemaal vieren.

Het begon allemaal 12,5 jaar geleden, toen BaanBereik werd opgericht met als doel om werkzoekenden en bedrijven in onze regio met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen geholpen aan een nieuwe baan en hebben we talloze bedrijven ondersteund in hun zoektocht naar gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Onze missie om de passende match te vinden tussen talent en organisatie is altijd het hart van ons bedrijf geweest.

Gedurende deze 12,5 jaar hebben we vele hoogtepunten mogen beleven. We hebben succesverhalen gezien van mensen die dankzij ons hun droombaan hebben gevonden. We hebben langdurige relaties opgebouwd met bedrijven die op ons vertrouwen. En we hebben ons team zien groeien en ontwikkelen. 

Om dit jubileum groots te vieren, organiseren we op 30 juni een spectaculair jubileumfeest. Het wordt een moment om stil te staan bij al onze successen en iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan ons succes. Het feest zal gevuld zijn met lachende gezichten, heerlijke hapjes en drankjes, inspirerende verhalen en natuurlijk de nodige dansmoves! Oh, en laten we niet vergeten te vermelden dat er een mysteryguest aanwezig zal zijn! Dus zorg ervoor dat je erbij bent om dit bijzondere jubileumfeest niet te missen! Meld je aan via marketing@baanbereik.nl

 

Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer