Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Publicatiedatum 26 juni 2023

Het is een mijlpaal waar we lang naar hebben uitgekeken en eindelijk is het zover: BaanBereik bestaat 12,5 jaar! 🎉 We zijn ontzettend trots op deze prestatie en willen dit moment graag met jullie allemaal vieren.

Het begon allemaal 12,5 jaar geleden, toen BaanBereik werd opgericht met als doel om werkzoekenden en bedrijven in onze regio met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen geholpen aan een nieuwe baan en hebben we talloze bedrijven ondersteund in hun zoektocht naar gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Onze missie om de passende match te vinden tussen talent en organisatie is altijd het hart van ons bedrijf geweest.

Gedurende deze 12,5 jaar hebben we vele hoogtepunten mogen beleven. We hebben succesverhalen gezien van mensen die dankzij ons hun droombaan hebben gevonden. We hebben langdurige relaties opgebouwd met bedrijven die op ons vertrouwen. En we hebben ons team zien groeien en ontwikkelen. 

Om dit jubileum groots te vieren, organiseren we op 30 juni een spectaculair jubileumfeest. Het wordt een moment om stil te staan bij al onze successen en iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan ons succes. Het feest zal gevuld zijn met lachende gezichten, heerlijke hapjes en drankjes, inspirerende verhalen en natuurlijk de nodige dansmoves! Oh, en laten we niet vergeten te vermelden dat er een mysteryguest aanwezig zal zijn! Dus zorg ervoor dat je erbij bent om dit bijzondere jubileumfeest niet te missen! Meld je aan via marketing@baanbereik.nl

 

Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer