Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Publicatiedatum 26 juni 2023

Het is een mijlpaal waar we lang naar hebben uitgekeken en eindelijk is het zover: BaanBereik bestaat 12,5 jaar! 🎉 We zijn ontzettend trots op deze prestatie en willen dit moment graag met jullie allemaal vieren.

Het begon allemaal 12,5 jaar geleden, toen BaanBereik werd opgericht met als doel om werkzoekenden en bedrijven in onze regio met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen geholpen aan een nieuwe baan en hebben we talloze bedrijven ondersteund in hun zoektocht naar gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Onze missie om de passende match te vinden tussen talent en organisatie is altijd het hart van ons bedrijf geweest.

Gedurende deze 12,5 jaar hebben we vele hoogtepunten mogen beleven. We hebben succesverhalen gezien van mensen die dankzij ons hun droombaan hebben gevonden. We hebben langdurige relaties opgebouwd met bedrijven die op ons vertrouwen. En we hebben ons team zien groeien en ontwikkelen. 

Om dit jubileum groots te vieren, organiseren we op 30 juni een spectaculair jubileumfeest. Het wordt een moment om stil te staan bij al onze successen en iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan ons succes. Het feest zal gevuld zijn met lachende gezichten, heerlijke hapjes en drankjes, inspirerende verhalen en natuurlijk de nodige dansmoves! Oh, en laten we niet vergeten te vermelden dat er een mysteryguest aanwezig zal zijn! Dus zorg ervoor dat je erbij bent om dit bijzondere jubileumfeest niet te missen! Meld je aan via marketing@baanbereik.nl

 

Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer