Evenementen

Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Publicatiedatum 26 juni 2023

Het is een mijlpaal waar we lang naar hebben uitgekeken en eindelijk is het zover: BaanBereik bestaat 12,5 jaar! 🎉 We zijn ontzettend trots op deze prestatie en willen dit moment graag met jullie allemaal vieren.

Het begon allemaal 12,5 jaar geleden, toen BaanBereik werd opgericht met als doel om werkzoekenden en bedrijven in onze regio met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen geholpen aan een nieuwe baan en hebben we talloze bedrijven ondersteund in hun zoektocht naar gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Onze missie om de passende match te vinden tussen talent en organisatie is altijd het hart van ons bedrijf geweest.

Gedurende deze 12,5 jaar hebben we vele hoogtepunten mogen beleven. We hebben succesverhalen gezien van mensen die dankzij ons hun droombaan hebben gevonden. We hebben langdurige relaties opgebouwd met bedrijven die op ons vertrouwen. En we hebben ons team zien groeien en ontwikkelen. 

Om dit jubileum groots te vieren, organiseren we op 30 juni een spectaculair jubileumfeest. Het wordt een moment om stil te staan bij al onze successen en iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan ons succes. Het feest zal gevuld zijn met lachende gezichten, heerlijke hapjes en drankjes, inspirerende verhalen en natuurlijk de nodige dansmoves! Oh, en laten we niet vergeten te vermelden dat er een mysteryguest aanwezig zal zijn! Dus zorg ervoor dat je erbij bent om dit bijzondere jubileumfeest niet te missen! Meld je aan via marketing@baanbereik.nl

 

Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer