Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Publicatiedatum 26 juni 2023

Het is een mijlpaal waar we lang naar hebben uitgekeken en eindelijk is het zover: BaanBereik bestaat 12,5 jaar! 🎉 We zijn ontzettend trots op deze prestatie en willen dit moment graag met jullie allemaal vieren.

Het begon allemaal 12,5 jaar geleden, toen BaanBereik werd opgericht met als doel om werkzoekenden en bedrijven in onze regio met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen geholpen aan een nieuwe baan en hebben we talloze bedrijven ondersteund in hun zoektocht naar gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Onze missie om de passende match te vinden tussen talent en organisatie is altijd het hart van ons bedrijf geweest.

Gedurende deze 12,5 jaar hebben we vele hoogtepunten mogen beleven. We hebben succesverhalen gezien van mensen die dankzij ons hun droombaan hebben gevonden. We hebben langdurige relaties opgebouwd met bedrijven die op ons vertrouwen. En we hebben ons team zien groeien en ontwikkelen. 

Om dit jubileum groots te vieren, organiseren we op 30 juni een spectaculair jubileumfeest. Het wordt een moment om stil te staan bij al onze successen en iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan ons succes. Het feest zal gevuld zijn met lachende gezichten, heerlijke hapjes en drankjes, inspirerende verhalen en natuurlijk de nodige dansmoves! Oh, en laten we niet vergeten te vermelden dat er een mysteryguest aanwezig zal zijn! Dus zorg ervoor dat je erbij bent om dit bijzondere jubileumfeest niet te missen! Meld je aan via marketing@baanbereik.nl

 

Vier met ons mee: BaanBereik's 12,5-jarig jubileum!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer