Medewerkers

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022

Heb jij ons afgelopen zomer gezien tijdens Outdoor Stereo of Hoorn Zingt Hollands?

BaanBereik heeft zich weer in de kijker gespeeld met een ludieke actie. Met 2 grote bananen, een aantrekkelijk promotieteam en een fotograaf heeft elke bezoeker zich tijdens het festival vast laten leggen op de gevoelige plaat. De foto’s die zijn gemaakt zien er weer geweldig uit.

Na een paar jaar uitstel was het eindelijk zover: Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands 2022 waren de evenementen van augustus. BaanBereik was als trotse sponsor ook deze editie weer aanwezig. Zelf ben ik nooit eerder bij Outdoor Stereo of Hoorn Zingt Hollands geweest, waardoor dit voor mij dan ook een nieuwe ervaring is geweest. Niet wetende hoe groot dit festival eigenlijk is, wist ik niet wat er allemaal moest gebeuren. BaanBereik heeft al jaren achter op het terrein een eigen tent, voorzien van een bar, hapjes en drankjes.

Ga jij die baan aan?

Als je te snel hebt gekeken zie je het niet. Dan denk je ‘Gaan met die banaan?’. Maar nee, je leest het goed, er staat echt ‘Gaan met die Baan(aan)’. Op het moment van bedenken is dit eens geopperd als idee en in het hoofd blijven zitten. Deze ludieke actie past geheel in de stijl die BaanBereik al jaren laat zien. BaanBereik blijft natuurlijk de full-service uitzendorganisatie die we altijd al zijn geweest. We blijven elke kans benutten om jou te helpen aan jouw droombaan. We blijven ons hiervoor inzetten en dit komt tijdens het festival weer heel mooi terug in de bananen. Een beetje gek en daar houden we wel van.

Sinds het festivalweekend eind augustus hebben we te maken met vele onzekerheden. De inflatie blijft maar stijgen en de energiekosten houden ons bezig. `De stijgende prijzen van de boodschappen laten mij nadenken over waar ik mijn geld aan uitgeef.` Duurdere boodschappen, hogere vaste lasten en dure benzine. Daarnaast wil ik graag leuke dingen blijven doen, zoals uitgaan, sporten en op vakantie gaan.

Gelukkig kan ik voor mezelf zeggen dat ik het niet slecht heb. Ik ben wel steeds bewuster van de kosten bij alles wat ik doe. Denk bijvoorbeeld eens aan een wekelijkse snackdag. Bij veel bedrijven komt dit voor, zo ook bij ons. De afgelopen maanden kost dit mij toch veel meer als voorheen; een patatje-stoofvlees is 1/3e duurder dan vorig jaar.

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om hiermee om te gaan. Als eerste stap hebben we het over kosten en het besparen op kosten. Een andere optie is natuurlijk om te zoeken naar meer inkomsten. `Meer werken, fulltime werken of een baan bij een ander bedrijf, alles is mogelijk. Heb jij alle opties voor jouw situatie al eens bekeken?`

BaanBereik is hierbij natuurlijk de partij om jou te helpen. `Met vacatures in alle branches kan ik mij niet voorstellen dat we jou niet kunnen helpen.` Ben je benieuwd wat voor je kunnen doen, neem dan contact met mij op.

Tjibbe Buijsman
https://www.baanbereik.nl
0229-745010
info@baanbereik.nl

 

Gaan met die Baan(aan)

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer