“Zij die opgeven, weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren”

Publicatiedatum 13 maart 2017

Indrukwekkend, dat is het eerste wat bij ons opkomt. Vorige week gingen wij langs bij Inloophuis Pisa om de laatste puntjes op de i te zetten voor deze week donderdag 16 maart, de kick-off van de sponsor-obstakelrun Battle4Life. Een warm welkom, het huiselijke gevoel en de mooie gesprekken met de medewerkers van het huis maakte het indrukwekkend. Vol passie gingen wij gelijk weer aan de slag om samen met Inloophuis Pisa een succes te maken van de sponsor-obstakelrun Battle4Life.

Battle4Life

Helaas krijgt iedereen in zijn gezin en familie, bij vrienden of in zijn omgeving wel eens te maken met kanker. Inloophuis Pisa is er natuurlijk voor de mensen met kanker, maar net zo belangrijk voor de naasten. De drempel is laag en iedereen is welkom! Dat gevoel omarmde ons meteen toen wij de drempel over stapten bij Inloophuis Pisa. Dit gevoel willen wij ook overbrengen tijdens de Battl4Life. Je sponsort al door mee te doen, je sponsort al door andere mensen te stimuleren om mee te lopen, je sponsort al door je op te geven als vrijwilliger, kortom; alles is mogelijk om te helpen.

Esther Schouten

“Zij die opgeven, weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren.” Een betere ambassadeur dan Esther Schouten voor de Battle4Life is er niet. Tijdens haar strijd tegen kanker had ze 1 doel voor ogen, terug die boksring in. Die strijdlust brengt zij graag over en zij gaat er voor zorgen dat die obstakels tijdens de Battle4Life run ineens toch een stuk makkelijker lijken. En mocht je het toch te veel vinden? Het is geen wedstrijd het gaat om het mee doen en het helpen! Per direct is het mogelijk om samen met jouw team kosteloos mee te doen aan de obstakeltrainingen die wekelijks worden georganiseerd onder leiding van Esther Schouten.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer