Medewerkers

“Zij die opgeven, weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren”

Publicatiedatum 13 maart 2017

Indrukwekkend, dat is het eerste wat bij ons opkomt. Vorige week gingen wij langs bij Inloophuis Pisa om de laatste puntjes op de i te zetten voor deze week donderdag 16 maart, de kick-off van de sponsor-obstakelrun Battle4Life. Een warm welkom, het huiselijke gevoel en de mooie gesprekken met de medewerkers van het huis maakte het indrukwekkend. Vol passie gingen wij gelijk weer aan de slag om samen met Inloophuis Pisa een succes te maken van de sponsor-obstakelrun Battle4Life.

Battle4Life

Helaas krijgt iedereen in zijn gezin en familie, bij vrienden of in zijn omgeving wel eens te maken met kanker. Inloophuis Pisa is er natuurlijk voor de mensen met kanker, maar net zo belangrijk voor de naasten. De drempel is laag en iedereen is welkom! Dat gevoel omarmde ons meteen toen wij de drempel over stapten bij Inloophuis Pisa. Dit gevoel willen wij ook overbrengen tijdens de Battl4Life. Je sponsort al door mee te doen, je sponsort al door andere mensen te stimuleren om mee te lopen, je sponsort al door je op te geven als vrijwilliger, kortom; alles is mogelijk om te helpen.

Esther Schouten

“Zij die opgeven, weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren.” Een betere ambassadeur dan Esther Schouten voor de Battle4Life is er niet. Tijdens haar strijd tegen kanker had ze 1 doel voor ogen, terug die boksring in. Die strijdlust brengt zij graag over en zij gaat er voor zorgen dat die obstakels tijdens de Battle4Life run ineens toch een stuk makkelijker lijken. En mocht je het toch te veel vinden? Het is geen wedstrijd het gaat om het mee doen en het helpen! Per direct is het mogelijk om samen met jouw team kosteloos mee te doen aan de obstakeltrainingen die wekelijks worden georganiseerd onder leiding van Esther Schouten.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer