Medewerkers

“Zij die opgeven, weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren”

Publicatiedatum 13 maart 2017

Indrukwekkend, dat is het eerste wat bij ons opkomt. Vorige week gingen wij langs bij Inloophuis Pisa om de laatste puntjes op de i te zetten voor deze week donderdag 16 maart, de kick-off van de sponsor-obstakelrun Battle4Life. Een warm welkom, het huiselijke gevoel en de mooie gesprekken met de medewerkers van het huis maakte het indrukwekkend. Vol passie gingen wij gelijk weer aan de slag om samen met Inloophuis Pisa een succes te maken van de sponsor-obstakelrun Battle4Life.

Battle4Life

Helaas krijgt iedereen in zijn gezin en familie, bij vrienden of in zijn omgeving wel eens te maken met kanker. Inloophuis Pisa is er natuurlijk voor de mensen met kanker, maar net zo belangrijk voor de naasten. De drempel is laag en iedereen is welkom! Dat gevoel omarmde ons meteen toen wij de drempel over stapten bij Inloophuis Pisa. Dit gevoel willen wij ook overbrengen tijdens de Battl4Life. Je sponsort al door mee te doen, je sponsort al door andere mensen te stimuleren om mee te lopen, je sponsort al door je op te geven als vrijwilliger, kortom; alles is mogelijk om te helpen.

Esther Schouten

“Zij die opgeven, weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren.” Een betere ambassadeur dan Esther Schouten voor de Battle4Life is er niet. Tijdens haar strijd tegen kanker had ze 1 doel voor ogen, terug die boksring in. Die strijdlust brengt zij graag over en zij gaat er voor zorgen dat die obstakels tijdens de Battle4Life run ineens toch een stuk makkelijker lijken. En mocht je het toch te veel vinden? Het is geen wedstrijd het gaat om het mee doen en het helpen! Per direct is het mogelijk om samen met jouw team kosteloos mee te doen aan de obstakeltrainingen die wekelijks worden georganiseerd onder leiding van Esther Schouten.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer