Even voorstellen: Nikki Valk

Publicatiedatum 2 september 2022

Afgelopen woensdag ben ik begonnen met mijn stage bij BaanBereik op de Financiële Administratie. Van woensdag tot en met vrijdag help ik mee bij administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften, maar ook het op orde houden van gegevens in het systeem. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Business Administration & Control Specialist aan het Horizon College in Hoorn.

Tot nu toe heb ik gemerkt dat ik bij elke collega terecht kan met vragen en dat ik goed word ingewerkt. Mijn stage duurt tot februari 2023 en mijn voornaamste doel is mij volop te ontwikkelen, zodat ik mee kan denken over hoe het proces geoptimaliseerd kan worden. Naast mijn studie en stage ben ik graag met mijn vriendinnen. Ik kijk erg uit naar mijn stage bij BaanBereik.

Wij wensen je veel succes!

Contact opnemen met Nikki? Stuur een mail naar: Nikki.valk@baanbereik.nl

Even voorstellen: Nikki Valk

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer