Even voorstellen: Nikki Valk

Publicatiedatum 2 september 2022

Afgelopen woensdag ben ik begonnen met mijn stage bij BaanBereik op de Financiële Administratie. Van woensdag tot en met vrijdag help ik mee bij administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften, maar ook het op orde houden van gegevens in het systeem. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Business Administration & Control Specialist aan het Horizon College in Hoorn.

Tot nu toe heb ik gemerkt dat ik bij elke collega terecht kan met vragen en dat ik goed word ingewerkt. Mijn stage duurt tot februari 2023 en mijn voornaamste doel is mij volop te ontwikkelen, zodat ik mee kan denken over hoe het proces geoptimaliseerd kan worden. Naast mijn studie en stage ben ik graag met mijn vriendinnen. Ik kijk erg uit naar mijn stage bij BaanBereik.

Wij wensen je veel succes!

Contact opnemen met Nikki? Stuur een mail naar: Nikki.valk@baanbereik.nl

Even voorstellen: Nikki Valk

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer