Over ons

Even voorstellen: Nikki Valk

Publicatiedatum 2 september 2022

Afgelopen woensdag ben ik begonnen met mijn stage bij BaanBereik op de Financiële Administratie. Van woensdag tot en met vrijdag help ik mee bij administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften, maar ook het op orde houden van gegevens in het systeem. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Business Administration & Control Specialist aan het Horizon College in Hoorn.

Tot nu toe heb ik gemerkt dat ik bij elke collega terecht kan met vragen en dat ik goed word ingewerkt. Mijn stage duurt tot februari 2023 en mijn voornaamste doel is mij volop te ontwikkelen, zodat ik mee kan denken over hoe het proces geoptimaliseerd kan worden. Naast mijn studie en stage ben ik graag met mijn vriendinnen. Ik kijk erg uit naar mijn stage bij BaanBereik.

Wij wensen je veel succes!

Contact opnemen met Nikki? Stuur een mail naar: Nikki.valk@baanbereik.nl

Even voorstellen: Nikki Valk

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer