Over ons

Even voorstellen: Nikki Valk

Publicatiedatum 2 september 2022

Afgelopen woensdag ben ik begonnen met mijn stage bij BaanBereik op de Financiële Administratie. Van woensdag tot en met vrijdag help ik mee bij administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften, maar ook het op orde houden van gegevens in het systeem. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Business Administration & Control Specialist aan het Horizon College in Hoorn.

Tot nu toe heb ik gemerkt dat ik bij elke collega terecht kan met vragen en dat ik goed word ingewerkt. Mijn stage duurt tot februari 2023 en mijn voornaamste doel is mij volop te ontwikkelen, zodat ik mee kan denken over hoe het proces geoptimaliseerd kan worden. Naast mijn studie en stage ben ik graag met mijn vriendinnen. Ik kijk erg uit naar mijn stage bij BaanBereik.

Wij wensen je veel succes!

Contact opnemen met Nikki? Stuur een mail naar: Nikki.valk@baanbereik.nl

Even voorstellen: Nikki Valk

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022
Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.
Lees meer

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022
Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik.
Lees meer