Fietsen door Enkhuizen

Publicatiedatum 1 januari 0001

Geniet van de zon en overdenk je ervaring terwijl je languit op een ligstoel in je tuin ligt. Vandaag heb je je dagelijkse boodschappen gedaan en daarna ben je een rondje gaan fietsen. Tijdens het fietsen merk je iets op in het pittoreske Enkhuizen: veel leegstaande winkelpanden en talloze vacatures. De meeste vacatures zijn gerelateerd aan winkels en horeca. Ondanks deze vacatures zijn de terrassen toch goed gevuld en is er voldoende aanbod van eten en drinken.

Dit roept bij jou interesse op. Je hoort regelmatig over werkzoekenden en je begint direct na te denken over welke werkzoekenden je zou kunnen plaatsen bij de vacatures die je ziet. Hoewel dit in theorie eenvoudig klinkt, is het in de praktijk niet altijd zo eenvoudig. Werkzoekenden hebben vaak specifieke eisen en voorkeuren, en werken in de horeca, waar je regelmatig met ontevreden gasten te maken krijgt, is niet altijd de meest populaire keuze.

Hoe kunnen we dan al die vacatures in Enkhuizen vervullen? Enkhuizen is een van de groeiende steden in de Westfriese regio. Bovendien liggen de omliggende dorpen Venhuizen, Andijk en Bovenkarspel op fietsafstand.

Het aanbod met werkzoekenden in de regio Westfriesland is groot. Iedereen heeft hierin zijn eigen ambities, eisen en wensen voor zijn carrière. Bij BaanBereik staan we dan ook voor iedereen klaar voor deze zoektocht.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer