Fietsen door Enkhuizen

Geniet van de zon en overdenk je ervaring terwijl je languit op een ligstoel in je tuin ligt. Vandaag heb je je dagelijkse boodschappen gedaan en daarna ben je een rondje gaan fietsen. Tijdens het fietsen merk je iets op in het pittoreske Enkhuizen: veel leegstaande winkelpanden en talloze vacatures. De meeste vacatures zijn gerelateerd aan winkels en horeca. Ondanks deze vacatures zijn de terrassen toch goed gevuld en is er voldoende aanbod van eten en drinken.

Dit roept bij jou interesse op. Je hoort regelmatig over werkzoekenden en je begint direct na te denken over welke werkzoekenden je zou kunnen plaatsen bij de vacatures die je ziet. Hoewel dit in theorie eenvoudig klinkt, is het in de praktijk niet altijd zo eenvoudig. Werkzoekenden hebben vaak specifieke eisen en voorkeuren, en werken in de horeca, waar je regelmatig met ontevreden gasten te maken krijgt, is niet altijd de meest populaire keuze.

Hoe kunnen we dan al die vacatures in Enkhuizen vervullen? Enkhuizen is een van de groeiende steden in de Westfriese regio. Bovendien liggen de omliggende dorpen Venhuizen, Andijk en Bovenkarspel op fietsafstand.

Het aanbod met werkzoekenden in de regio Westfriesland is groot. Iedereen heeft hierin zijn eigen ambities, eisen en wensen voor zijn carrière. Bij BaanBereik staan we dan ook voor iedereen klaar voor deze zoektocht.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer