Fietsen door Enkhuizen

Publicatiedatum 1 januari 0001

Geniet van de zon en overdenk je ervaring terwijl je languit op een ligstoel in je tuin ligt. Vandaag heb je je dagelijkse boodschappen gedaan en daarna ben je een rondje gaan fietsen. Tijdens het fietsen merk je iets op in het pittoreske Enkhuizen: veel leegstaande winkelpanden en talloze vacatures. De meeste vacatures zijn gerelateerd aan winkels en horeca. Ondanks deze vacatures zijn de terrassen toch goed gevuld en is er voldoende aanbod van eten en drinken.

Dit roept bij jou interesse op. Je hoort regelmatig over werkzoekenden en je begint direct na te denken over welke werkzoekenden je zou kunnen plaatsen bij de vacatures die je ziet. Hoewel dit in theorie eenvoudig klinkt, is het in de praktijk niet altijd zo eenvoudig. Werkzoekenden hebben vaak specifieke eisen en voorkeuren, en werken in de horeca, waar je regelmatig met ontevreden gasten te maken krijgt, is niet altijd de meest populaire keuze.

Hoe kunnen we dan al die vacatures in Enkhuizen vervullen? Enkhuizen is een van de groeiende steden in de Westfriese regio. Bovendien liggen de omliggende dorpen Venhuizen, Andijk en Bovenkarspel op fietsafstand.

Het aanbod met werkzoekenden in de regio Westfriesland is groot. Iedereen heeft hierin zijn eigen ambities, eisen en wensen voor zijn carrière. Bij BaanBereik staan we dan ook voor iedereen klaar voor deze zoektocht.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Publicatiedatum 21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer