Over ons

Fietsen door Enkhuizen

Geniet van de zon en overdenk je ervaring terwijl je languit op een ligstoel in je tuin ligt. Vandaag heb je je dagelijkse boodschappen gedaan en daarna ben je een rondje gaan fietsen. Tijdens het fietsen merk je iets op in het pittoreske Enkhuizen: veel leegstaande winkelpanden en talloze vacatures. De meeste vacatures zijn gerelateerd aan winkels en horeca. Ondanks deze vacatures zijn de terrassen toch goed gevuld en is er voldoende aanbod van eten en drinken.

Dit roept bij jou interesse op. Je hoort regelmatig over werkzoekenden en je begint direct na te denken over welke werkzoekenden je zou kunnen plaatsen bij de vacatures die je ziet. Hoewel dit in theorie eenvoudig klinkt, is het in de praktijk niet altijd zo eenvoudig. Werkzoekenden hebben vaak specifieke eisen en voorkeuren, en werken in de horeca, waar je regelmatig met ontevreden gasten te maken krijgt, is niet altijd de meest populaire keuze.

Hoe kunnen we dan al die vacatures in Enkhuizen vervullen? Enkhuizen is een van de groeiende steden in de Westfriese regio. Bovendien liggen de omliggende dorpen Venhuizen, Andijk en Bovenkarspel op fietsafstand.

Het aanbod met werkzoekenden in de regio Westfriesland is groot. Iedereen heeft hierin zijn eigen ambities, eisen en wensen voor zijn carrière. Bij BaanBereik staan we dan ook voor iedereen klaar voor deze zoektocht.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer