Hoe gaat het nu met Scott?

Publicatiedatum 7 november 2023

Hoe ervaar je het tot nu toe hier bij BaanBereik?
Heel leuk! Er heerst een collegiale sfeer waar iedereen op een gezellige manier met elkaar omgaat, wat erg prettig is. In het begin was het even wennen, met name omdat mijn achtergrond in sport en horeca ligt. Maar nu ik er langer werk, krijg ik het steeds meer onder de knie, waardoor het steeds leuker wordt.

Vorige week had ik de kans om aanwezig te zijn bij de NHN Business Awards. Het was interessant om alle bedrijven te zien en vooral om de pitches mee te maken. Tijdens de pitches vertelden de bedrijven waar ze voor stonden, en ze hadden slechts 2 minuten de tijd om dat duidelijk te maken aan het publiek en de jury. Het was ook leuk dat het evenement plaatsvond in het dorp waar ik woon, en het eten was uiteraard heerlijk.

Wat is tot nu toe je favoriete bezigheid bij BaanBereik? 
De intakegesprekken en bedrijfsbezoeken zijn tot nu toe mijn favoriete bezigheden. Bedrijfsbezoeken omdat je daar heel veel leert over het bedrijf, zoals de samenstelling en werking van de organisatie, wat je ook weer kunt delen met anderen. En de intakegesprekken omdat je dan de persoonlijke aspecten van kandidaten ontdekt. Je komt hierbij in contact met mensen die je anders nooit zou ontmoeten, je ziet kandidaten die wel weten welk werk ze willen doen en anderen die nog geen idee hebben. De uitdaging om voor zoveel verschillende mensen hun ideale baan te vinden, spreekt me enorm aan.

Hoe zie jij je toekomst bij BaanBereik? 
Ik ben net mijn 3e maand ingegaan bij BaanBereik, dus op dit moment leer ik elke dag weer wat nieuws. Verder hoop ik hier nog heel lang te blijven en deze fijne samenwerking met BaanBereik voort te zetten tussen zowel mijn collega’s als de kandidaten en bedrijven.

Hoe gaat het nu met Scott?

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer