Hoe gaat het nu met Scott?

Publicatiedatum 7 november 2023

Hoe ervaar je het tot nu toe hier bij BaanBereik?
Heel leuk! Er heerst een collegiale sfeer waar iedereen op een gezellige manier met elkaar omgaat, wat erg prettig is. In het begin was het even wennen, met name omdat mijn achtergrond in sport en horeca ligt. Maar nu ik er langer werk, krijg ik het steeds meer onder de knie, waardoor het steeds leuker wordt.

Vorige week had ik de kans om aanwezig te zijn bij de NHN Business Awards. Het was interessant om alle bedrijven te zien en vooral om de pitches mee te maken. Tijdens de pitches vertelden de bedrijven waar ze voor stonden, en ze hadden slechts 2 minuten de tijd om dat duidelijk te maken aan het publiek en de jury. Het was ook leuk dat het evenement plaatsvond in het dorp waar ik woon, en het eten was uiteraard heerlijk.

Wat is tot nu toe je favoriete bezigheid bij BaanBereik? 
De intakegesprekken en bedrijfsbezoeken zijn tot nu toe mijn favoriete bezigheden. Bedrijfsbezoeken omdat je daar heel veel leert over het bedrijf, zoals de samenstelling en werking van de organisatie, wat je ook weer kunt delen met anderen. En de intakegesprekken omdat je dan de persoonlijke aspecten van kandidaten ontdekt. Je komt hierbij in contact met mensen die je anders nooit zou ontmoeten, je ziet kandidaten die wel weten welk werk ze willen doen en anderen die nog geen idee hebben. De uitdaging om voor zoveel verschillende mensen hun ideale baan te vinden, spreekt me enorm aan.

Hoe zie jij je toekomst bij BaanBereik? 
Ik ben net mijn 3e maand ingegaan bij BaanBereik, dus op dit moment leer ik elke dag weer wat nieuws. Verder hoop ik hier nog heel lang te blijven en deze fijne samenwerking met BaanBereik voort te zetten tussen zowel mijn collega’s als de kandidaten en bedrijven.

Hoe gaat het nu met Scott?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer