Hoe gaat het nu met Scott?

Publicatiedatum 7 november 2023

Hoe ervaar je het tot nu toe hier bij BaanBereik?
Heel leuk! Er heerst een collegiale sfeer waar iedereen op een gezellige manier met elkaar omgaat, wat erg prettig is. In het begin was het even wennen, met name omdat mijn achtergrond in sport en horeca ligt. Maar nu ik er langer werk, krijg ik het steeds meer onder de knie, waardoor het steeds leuker wordt.

Vorige week had ik de kans om aanwezig te zijn bij de NHN Business Awards. Het was interessant om alle bedrijven te zien en vooral om de pitches mee te maken. Tijdens de pitches vertelden de bedrijven waar ze voor stonden, en ze hadden slechts 2 minuten de tijd om dat duidelijk te maken aan het publiek en de jury. Het was ook leuk dat het evenement plaatsvond in het dorp waar ik woon, en het eten was uiteraard heerlijk.

Wat is tot nu toe je favoriete bezigheid bij BaanBereik? 
De intakegesprekken en bedrijfsbezoeken zijn tot nu toe mijn favoriete bezigheden. Bedrijfsbezoeken omdat je daar heel veel leert over het bedrijf, zoals de samenstelling en werking van de organisatie, wat je ook weer kunt delen met anderen. En de intakegesprekken omdat je dan de persoonlijke aspecten van kandidaten ontdekt. Je komt hierbij in contact met mensen die je anders nooit zou ontmoeten, je ziet kandidaten die wel weten welk werk ze willen doen en anderen die nog geen idee hebben. De uitdaging om voor zoveel verschillende mensen hun ideale baan te vinden, spreekt me enorm aan.

Hoe zie jij je toekomst bij BaanBereik? 
Ik ben net mijn 3e maand ingegaan bij BaanBereik, dus op dit moment leer ik elke dag weer wat nieuws. Verder hoop ik hier nog heel lang te blijven en deze fijne samenwerking met BaanBereik voort te zetten tussen zowel mijn collega’s als de kandidaten en bedrijven.

Hoe gaat het nu met Scott?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer