Interview Riccardo Liva

Publicatiedatum 21 april 2023

Op 1 juni 2022 is Riccardo Liva gestart aan zijn nieuwe uitdaging als teamleider productie bij Assa Abloy. Met zijn ervaring in de productie/industrie en zijn vermogen en passie om teams te motiveren en te leiden, was hij de perfecte kandidaat voor deze rol.

We waren erg benieuwd naar zijn ervaringen tot nu toe en wilden graag weten hoe hij zich heeft aangepast in zijn nieuwe rol. Daarom hebben we Riccardo opgezocht om te praten over zijn werkzaamheden, verantwoordelijkheden en uitdagingen. Ook wilden we meer te weten komen over zijn achtergrond en hoe deze heeft bijgedragen aan zijn professionele ontwikkeling en succes.

Het interview met Riccardo was niet alleen een kans om zijn persoonlijke ervaringen te delen, maar ook om inzicht te krijgen in de dagelijkse gang van zaken bij Assa Abloy en de cultuur van het bedrijf.

Over BaanBereik:

Riccardo: Ik ben heel blij met mijn keuze om voor BaanBereik te werken. Het sollicitatieproces is goed verlopen en ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Tijdens het interview heb ik aangegeven dat ik al bij BaanBereik ingeschreven stond toen Richard mij benaderde voor de functie van teamleider productie. Deze functie sloot goed aan bij mijn profiel en ambities, dus ik ben direct op gesprek gegaan bij Richard en Koen.

Wat ik erg waardeer, is dat Richard en Koen goed naar mijn behoeften en wensen hebben geluisterd. Dankzij het snelle schakelen kon ik binnen korte tijd op gesprek bij Assa Abloy. Ik ben zeer tevreden dat ik via BaanBereik aan het werk ben gegaan.

BaanBereik onderhoudt uitstekend contact met mij en reageert altijd direct op mijn vragen. Ik ben tevreden over de uitbetalingen en vakantie-uren en ik waardeer de persoonlijke benadering van BaanBereik. Zo werd er tijdens Pasen een chocoladepaashaas bij mij langsgebracht door het team en werd ik uitgenodigd voor de kerstborrel van BaanBereik. Dit zie ik als een blijk van waardering en betrokkenheid. Op deze manier leer ik ook de andere collega’s van BaanBereik kennen en heb ik nog meer de sfeer van het bedrijf mogen ervaren.

Ik hoop dat ik een vast contract aangeboden krijg bij Assa Abloy. Ik vind het fantastisch om voor dit bedrijf te werken en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Hoewel ik niet van plan ben een nieuwe baan te zoeken, ben ik er zeker van dat ik terug zou gaan naar BaanBereik als dat ooit nodig is. Ik ben erg tevreden over de manier waarop BaanBereik met mij als werknemer omgaat en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar werk.

Zijn succesverhaal:

Hoewel Riccardo het uit bescheidenheid geen succesverhaal noemt, waren wij onder de indruk van zijn toewijding en de prestaties die hij heeft geleverd bij Assa Abloy. Zijn technische kennis en creativiteit hebben een duidelijk bijgedragen aan het succes van het team en het bedrijf als geheel. Riccardo heeft een nieuwe werkwijze en structuur geïmplementeerd bij het bedrijf, wat heeft geleid tot een tevreden en gemotiveerd team en zelfs persoonlijke complimenten vanuit het hoofdkantoor in Zweden. Het succes van zijn aanpak is zo indrukwekkend dat deze nu internationaal wordt toegepast. Riccardo heeft duidelijk zijn toegevoegde waarde laten zien en bewezen dat hij een belangrijke bijdrage levert aan het succes van Assa Abloy. Wij feliciteren Riccardo met dit succes en kijken uit naar meer successen in de toekomst.

Ben jij ook klaar voor een nieuwe baan en een succesverhaal?? Wacht dan niet langer en neem nu contact met ons op!

Interview Riccardo Liva

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer