Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023

Vandaag is 1e dag voor 2 nieuwe stagiairs bij onze vestiging in Zwaag. De komende periode zullen Moreno en Dave het team op de vestiging komen ondersteunen.

Moreno is 19 jaar oud en volgt de opleiding Marketing & Communicatie aan het Regio College. Tijdens zijn stageperiode wil Moreno veel leren over de marketingafdeling van BaanBereik. 'Ik kijk enorm uit naar een leuke en leerzame periode bij BaanBereik', aldus Moreno.

Naast de studie heeft Moreno een grote passie voor sport. 'Ik ben actief bezig met boksen en voetballen. Het houdt me niet alleen fit, maar geeft me ook de nodige ontspanning. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van marketing in de praktijk te kunnen brengen bij BaanBereik. Tijdens mijn stage hoop ik veel te leren over het creëren van boeiende content en het beheren van de social media-kanalen van BaanBereik. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van het bedrijf.'

Ook Dave is gestart met zijn stage. Op dit moment is Dave 17 jaar oud en studeert hij junior accountmanager aan het Horizon College in Heerhugowaard. 'Ik ben erg enthousiast om mezelf aan jullie voor te stellen, omdat ik de komende maanden werkzaam zal zijn bij BaanBereik.'

'Naast mijn studie vind ik het geweldig om samen met vrienden leuke dingen te ondernemen. We gaan graag naar festivals, genieten van gezellige drankjes en spelen regelmatig een potje voetbal. Deze activiteiten geven me ontspanning en waardevolle momenten met mijn vrienden. Mijn belangrijkste doel tijdens deze stage is om meer te leren over relatiebeheer. Ik wil graag ontdekken hoe ik op de juiste manier contacten kan onderhouden en hoe ik zowel werkgevers als werknemers tevreden kan houden. Ik geloof dat dit essentiële vaardigheden zijn in een professionele omgeving, en ik ben vastbesloten om hierin te groeien.'

Dave en Moreno zijn ervan overtuigd dat tijdens de stage bij BaanBereik ze veel plezier en leerzame momenten zullen beleven. Wij wensen Moreno en Dave heel veel succes met de stage.

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer