Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023

Vandaag is 1e dag voor 2 nieuwe stagiairs bij onze vestiging in Zwaag. De komende periode zullen Moreno en Dave het team op de vestiging komen ondersteunen.

Moreno is 19 jaar oud en volgt de opleiding Marketing & Communicatie aan het Regio College. Tijdens zijn stageperiode wil Moreno veel leren over de marketingafdeling van BaanBereik. 'Ik kijk enorm uit naar een leuke en leerzame periode bij BaanBereik', aldus Moreno.

Naast de studie heeft Moreno een grote passie voor sport. 'Ik ben actief bezig met boksen en voetballen. Het houdt me niet alleen fit, maar geeft me ook de nodige ontspanning. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van marketing in de praktijk te kunnen brengen bij BaanBereik. Tijdens mijn stage hoop ik veel te leren over het creëren van boeiende content en het beheren van de social media-kanalen van BaanBereik. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van het bedrijf.'

Ook Dave is gestart met zijn stage. Op dit moment is Dave 17 jaar oud en studeert hij junior accountmanager aan het Horizon College in Heerhugowaard. 'Ik ben erg enthousiast om mezelf aan jullie voor te stellen, omdat ik de komende maanden werkzaam zal zijn bij BaanBereik.'

'Naast mijn studie vind ik het geweldig om samen met vrienden leuke dingen te ondernemen. We gaan graag naar festivals, genieten van gezellige drankjes en spelen regelmatig een potje voetbal. Deze activiteiten geven me ontspanning en waardevolle momenten met mijn vrienden. Mijn belangrijkste doel tijdens deze stage is om meer te leren over relatiebeheer. Ik wil graag ontdekken hoe ik op de juiste manier contacten kan onderhouden en hoe ik zowel werkgevers als werknemers tevreden kan houden. Ik geloof dat dit essentiële vaardigheden zijn in een professionele omgeving, en ik ben vastbesloten om hierin te groeien.'

Dave en Moreno zijn ervan overtuigd dat tijdens de stage bij BaanBereik ze veel plezier en leerzame momenten zullen beleven. Wij wensen Moreno en Dave heel veel succes met de stage.

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer