Over ons

Schrijf je in en win!

Publicatiedatum 31 augustus 2023

Bij ons 12,5-jarig jubileum hoort een traktatie... We vieren ons jubileum met trots door onze "Schrijf je in en win" actie aan te kondigen!

Hoe kun je meedoen?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of een carrière switch? Wanneer je je dit jaar bij ons inschrijft, maak je automatisch kans op een scala aan fantastische prijzen. Denk aan prijzen zoals een weekendtrip naar Barcelona, een elektrische fiets, AirPods, lunchbonnen, padelrackets, een JBL-luidspreker, een iPad en meer. Elke inschrijver is een gegarandeerde winnaar. Schrijf je in bij ons en grijp de kans om een van deze prachtige prijzen te bemachtigen uit onze feestelijke grabbelton! 

We kijken ernaar uit om je te begroeten op een van onze locaties in Zwaag of Heerhugowaard, zodat je je prijs kunt ophalen. We hopen je snel te zien!

Schrijf je in en win!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer