Schrijf je in en win!

Publicatiedatum 31 augustus 2023

Bij ons 12,5-jarig jubileum hoort een traktatie... We vieren ons jubileum met trots door onze "Schrijf je in en win" actie aan te kondigen!

Hoe kun je meedoen?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of een carrière switch? Wanneer je je dit jaar bij ons inschrijft, maak je automatisch kans op een scala aan fantastische prijzen. Denk aan prijzen zoals een weekendtrip naar Barcelona, een elektrische fiets, AirPods, lunchbonnen, padelrackets, een JBL-luidspreker, een iPad en meer. Elke inschrijver is een gegarandeerde winnaar. Schrijf je in bij ons en grijp de kans om een van deze prachtige prijzen te bemachtigen uit onze feestelijke grabbelton! 

We kijken ernaar uit om je te begroeten op een van onze locaties in Zwaag of Heerhugowaard, zodat je je prijs kunt ophalen. We hopen je snel te zien!

Schrijf je in en win!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer