Welkom Job!

Publicatiedatum 14 november 2023

Hoe ben je in contact gekomen met BaanBereik?
Mijn eerste kennismaking met BaanBereik vond plaats tijdens Live in Hoorn, waar ik de promotiedames van jullie enthousiast zag rondlopen. Het sprak me meteen aan en ik dacht destijds: "Dat lijkt me een leuke plek om te solliciteren." Op dat moment was ik verder nog niet bekend met BaanBereik. Later, bij Outdoor Stereo, kwam ik het promotie team opnieuw tegen, en dat zette me aan het denken. Het idee om bij BaanBereik te solliciteren kwam steeds meer tot leven.

Na mijn sollicitatie voelde ik me direct op mijn gemak bij Mona en Annemiek. Dat positieve gevoel, gecombineerd met de eerdere ontmoetingen, overtuigde me om niet verder te zoeken. Ik besloot direct als stagiair bij BaanBereik aan de slag te gaan. En zo begon mijn avontuur bij BaanBereik.

Uiteindelijk had je je stage afgemaakt, hoe ervaarde je je stageperiode?
Na mijn succesvolle stage bij BaanBereik kan ik zeggen dat het een leerzame periode was. Mona en Annemiek gaven me altijd vertrouwen en stonden klaar om me te helpen. Nadat ik mijn stage had afgerond, heb ik mijn opleiding Commerciële Arbeidsbemiddeling voltooid.

Ik overwoog even om bij Defensie te werken, maar al snel besefte ik dat dit moeilijk te combineren was met mijn hobby's en vrienden. Daarom ben ik overgestapt naar de KPN maar ik merkte al snel dat dit niet de juiste plek voor mij is.

Het eerste wat in me opkwam, was teruggaan naar BaanBereik, omdat ik daar een positieve stageperiode heb gehad. Ik denk dat de werkzaamheden bij BaanBereik veel beter bij mij passen, zoals koude acquisitie, snel schakelen en intakegesprekken voeren - dingen die ik graag doe. Daarom zie ik werken bij BaanBereik als de perfecte optie voor mij.

Wat zijn je verwachtingen qua leerervaringen en doelen bij BaanBereik?
Ik hoop hier in ieder geval mijn commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast wil ik de kunst van het succesvol matchen van klanten en kandidaten onder de knie krijgen, zodat beide partijen tevreden zijn. Ik kijk ook erg uit naar mijn tijd hier bij BaanBereik, waarin ik waardevolle ervaringen hoop op te doen met klanten, kandidaten en natuurlijk mijn collega’s.

Oh ja, een grappig feitje is dat precies een jaar geleden mijn stage begon en nu, exact een jaar later, ik hier ga werken. 

Welkom Job!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer