Welkom Job!

Publicatiedatum 14 november 2023

Hoe ben je in contact gekomen met BaanBereik?
Mijn eerste kennismaking met BaanBereik vond plaats tijdens Live in Hoorn, waar ik de promotiedames van jullie enthousiast zag rondlopen. Het sprak me meteen aan en ik dacht destijds: "Dat lijkt me een leuke plek om te solliciteren." Op dat moment was ik verder nog niet bekend met BaanBereik. Later, bij Outdoor Stereo, kwam ik het promotie team opnieuw tegen, en dat zette me aan het denken. Het idee om bij BaanBereik te solliciteren kwam steeds meer tot leven.

Na mijn sollicitatie voelde ik me direct op mijn gemak bij Mona en Annemiek. Dat positieve gevoel, gecombineerd met de eerdere ontmoetingen, overtuigde me om niet verder te zoeken. Ik besloot direct als stagiair bij BaanBereik aan de slag te gaan. En zo begon mijn avontuur bij BaanBereik.

Uiteindelijk had je je stage afgemaakt, hoe ervaarde je je stageperiode?
Na mijn succesvolle stage bij BaanBereik kan ik zeggen dat het een leerzame periode was. Mona en Annemiek gaven me altijd vertrouwen en stonden klaar om me te helpen. Nadat ik mijn stage had afgerond, heb ik mijn opleiding Commerciële Arbeidsbemiddeling voltooid.

Ik overwoog even om bij Defensie te werken, maar al snel besefte ik dat dit moeilijk te combineren was met mijn hobby's en vrienden. Daarom ben ik overgestapt naar de KPN maar ik merkte al snel dat dit niet de juiste plek voor mij is.

Het eerste wat in me opkwam, was teruggaan naar BaanBereik, omdat ik daar een positieve stageperiode heb gehad. Ik denk dat de werkzaamheden bij BaanBereik veel beter bij mij passen, zoals koude acquisitie, snel schakelen en intakegesprekken voeren - dingen die ik graag doe. Daarom zie ik werken bij BaanBereik als de perfecte optie voor mij.

Wat zijn je verwachtingen qua leerervaringen en doelen bij BaanBereik?
Ik hoop hier in ieder geval mijn commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast wil ik de kunst van het succesvol matchen van klanten en kandidaten onder de knie krijgen, zodat beide partijen tevreden zijn. Ik kijk ook erg uit naar mijn tijd hier bij BaanBereik, waarin ik waardevolle ervaringen hoop op te doen met klanten, kandidaten en natuurlijk mijn collega’s.

Oh ja, een grappig feitje is dat precies een jaar geleden mijn stage begon en nu, exact een jaar later, ik hier ga werken. 

Welkom Job!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer