Over ons

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023

Mijn naam is Shalina van Westen, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Heerhugowaard. Ik heb mijn VMBO-TL diploma gehaald op het Trinitas College Johannes Bosco in Heerhugowaard en nu ben ik student op het Horizon College van Alkmaar waar ik net mijn tweede leerjaar van Marketing & Communicatie Specialist ben ingegaan.

Ik ben bij BaanBereik gekomen via een stagemarkt van het Horizon College. Nadine had daar kort samengevat wat het bedrijf doet op het gebied van marketing en communicatie, en toen dacht ik dit is een goede stageplek om meer ervaring op te doen. Ik had gelijk de contactgegevens gevraagd en had mezelf daar aangemeld.

Later kon ik op gesprek komen waar ik open werd ontvangen en enthousiast ben aangenomen als stagiaire.

Ik heb heel veel zin in mijn stageperiode hier bij BaanBereik en hoop hun een beetje te kunnen ondersteunen met mijn aanwezigheid.

Ook kijk ik er erg naar uit om hier nieuwe ervaringen op te doen, met de collega’s van BaanBereik samen te werken en veel van hun en het vak te leren.

Verder ben ik in mijn vrije tijd in het weekend verkoopmedewerkster bij ICI PARIS XL in het filiaal van Heerhugowaard en spendeer ik veel tijd met mijn familie, vrienden en vriend.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer