Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023

Mijn naam is Shalina van Westen, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Heerhugowaard. Ik heb mijn VMBO-TL diploma gehaald op het Trinitas College Johannes Bosco in Heerhugowaard en nu ben ik student op het Horizon College van Alkmaar waar ik net mijn tweede leerjaar van Marketing & Communicatie Specialist ben ingegaan.

Ik ben bij BaanBereik gekomen via een stagemarkt van het Horizon College. Nadine had daar kort samengevat wat het bedrijf doet op het gebied van marketing en communicatie, en toen dacht ik dit is een goede stageplek om meer ervaring op te doen. Ik had gelijk de contactgegevens gevraagd en had mezelf daar aangemeld.

Later kon ik op gesprek komen waar ik open werd ontvangen en enthousiast ben aangenomen als stagiaire.

Ik heb heel veel zin in mijn stageperiode hier bij BaanBereik en hoop hun een beetje te kunnen ondersteunen met mijn aanwezigheid.

Ook kijk ik er erg naar uit om hier nieuwe ervaringen op te doen, met de collega’s van BaanBereik samen te werken en veel van hun en het vak te leren.

Verder ben ik in mijn vrije tijd in het weekend verkoopmedewerkster bij ICI PARIS XL in het filiaal van Heerhugowaard en spendeer ik veel tijd met mijn familie, vrienden en vriend.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer