Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023

Mijn naam is Shalina van Westen, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Heerhugowaard. Ik heb mijn VMBO-TL diploma gehaald op het Trinitas College Johannes Bosco in Heerhugowaard en nu ben ik student op het Horizon College van Alkmaar waar ik net mijn tweede leerjaar van Marketing & Communicatie Specialist ben ingegaan.

Ik ben bij BaanBereik gekomen via een stagemarkt van het Horizon College. Nadine had daar kort samengevat wat het bedrijf doet op het gebied van marketing en communicatie, en toen dacht ik dit is een goede stageplek om meer ervaring op te doen. Ik had gelijk de contactgegevens gevraagd en had mezelf daar aangemeld.

Later kon ik op gesprek komen waar ik open werd ontvangen en enthousiast ben aangenomen als stagiaire.

Ik heb heel veel zin in mijn stageperiode hier bij BaanBereik en hoop hun een beetje te kunnen ondersteunen met mijn aanwezigheid.

Ook kijk ik er erg naar uit om hier nieuwe ervaringen op te doen, met de collega’s van BaanBereik samen te werken en veel van hun en het vak te leren.

Verder ben ik in mijn vrije tijd in het weekend verkoopmedewerkster bij ICI PARIS XL in het filiaal van Heerhugowaard en spendeer ik veel tijd met mijn familie, vrienden en vriend.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer