Welkom allemaal!

Publicatiedatum 14 februari 2024

Mees Luijendijk

Mijn naam is Mees Luijendijk ik ben 23 jaar, ik ben geboren in het mooie Twisk en ik woon op dit moment in Medemblik. Ik volg de opleiding technische bedrijfskunde aan de Hogeschool in Utrecht. Ik zit in mijn 4e en het laatste jaar van deze opleiding. Ik ga de komende weken bezighouden met een onderzoek naar het opleiding traject binnen BaanBereik. Ik heb deze stage gevonden op indeed, maar ik heb BaanBereik ook voorbij zien komen op feestjes.

Ik heb super veel zin in deze stage en ik hoop er veel van te leren.

Oktay Hancer

Mijn naam is Oktay Hancer, ik woon in Heerhugowaard en volg de opleiding Allround Business Services aan het Horizon College in Alkmaar.

Ik ben zeer gemotiveerd om stage te lopen bij BaanBereik, omdat ik geloof dat dit perfect bij mij past. Ik bewonder de innovatieve projecten en het succes van het bedrijf. Ik hoop mijn vaardigheden verder te kunnen ontwikkelen en denk dat mijn achtergrond en competenties goed aansluiten bij de eisen van mijn stage.

Russel Visser

Hallo ik ben Russel Visser 18 jaar en woonachting in Hoorn. Op dit moment volg ik de opleiding Business Administration & Control Specialist aan het Horizon College in Hoorn.

Ik zit op dit moment in mijn laatste leerjaar van mijn opleiding en op dit moment werk ik naast mijn school in de horeca.

Ik kwam BaanBereik tegen op "stagemarkt.nl” en ga hier nu voor de komende periode stagelopen. Ik ga mij voornamelijk bezighouden met de administratie binnen baanbereik.

Verder ben ik erg enthousiast om BaanBereik te versterken en kijk ik er naar uit om met het team te gaan werken.

Katelyn Put

Mijn naam is Katelyn Put, 22 jaar oud en ik woon in Wervershoof. Na een tussenjaar genomen te hebben tijdens de corona pandemie, besloot ik uiteindelijk om het studeren toch weer op te pakken. Op dit moment volg ik de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener op het Regio college in Zaandam. Ik zit in mijn derde leerjaar, wat bovendien ook mijn examenjaar is.

De opleiding ben ik begonnen met de intentie om mensen ergens mee te kunnen helpen. Een stageplek bij een uitzendbureau leek me fantastisch. Toen ik op stagemarkt een vacature open zag staan bij BaanBereik, heb ik direct gebeld. Ik kon dezelfde week nog op gesprek komen.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met vrienden en familie, en ben ik ook vaak te vinden achter mijn naaimachine.

Ik kijk enorm uit naar mijn stageperiode bij BaanBereik. Ik hoop hier het team te kunnen versterken en meer ervaring op te doen.

Naast deze vier toppers hebben Femke en Sal zich al eerder voorgesteld in een andere blog. Nieuwsgierig naar hun verhaal? Lees dan snel hun blog!

Welkom allemaal!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer