Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Publicatiedatum 24 juli 2023

De zomervakantie is in volle gang, en terwijl we wachten op de zomerse temperaturen, staat BaanBereik klaar om jou te verwelkomen! Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon nieuwsgierig bent naar jouw carrièremogelijkheden, bij BaanBereik kun je het hele jaar door terecht.

Bij BaanBereik begrijpen we dat jouw carrière van groot belang is voor je persoonlijke en professionele groei. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk binnen diverse sectoren, zijn wij jouw betrouwbare partner bij het vinden van de perfecte baan die aansluit op jouw vaardigheden en ambities. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, bij BaanBereik vinden we een baan die écht bij je past!

Altijd geopend, ook in de zomer!

De zomer is vaak een periode waarin veel bedrijven verminderde activiteit hebben en de deuren gesloten houden. Maar bij BaanBereik houden we niet van stilzitten! Juist in de zomermaanden willen wij jou de mogelijkheid bieden om jouw carrière pad te verkennen. Ons team staat gedurende de hele zomer voor je klaar, met een verfrissende kop koffie in de hand, om jouw wensen en doelen te bespreken.

Ontdek onze vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vacatures die we momenteel aanbieden? Onze website staat boordevol met interessante functies in diverse branches. Van administratieve banen tot technische uitdagingen, we hebben voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet vind je jouw droombaan!

Persoonlijk

Bij BaanBereik hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat elke sollicitant uniek is en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan om jouw ambities, vaardigheden en persoonlijkheid te achterhalen. Op basis van deze inzichten kunnen we een passende match maken tussen jou en onze vacatures.

Maak een afspraak!

Wil je deze zomer jouw carrièremogelijkheden verkennen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Bel ons op het telefoonnummer 0229 745 010 of stuur een e-mail naar info@baanbereik.nl om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten bij ons kantoor in Zwaag!

Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer