Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Publicatiedatum 24 juli 2023

De zomervakantie is in volle gang, en terwijl we wachten op de zomerse temperaturen, staat BaanBereik klaar om jou te verwelkomen! Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon nieuwsgierig bent naar jouw carrièremogelijkheden, bij BaanBereik kun je het hele jaar door terecht.

Bij BaanBereik begrijpen we dat jouw carrière van groot belang is voor je persoonlijke en professionele groei. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk binnen diverse sectoren, zijn wij jouw betrouwbare partner bij het vinden van de perfecte baan die aansluit op jouw vaardigheden en ambities. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, bij BaanBereik vinden we een baan die écht bij je past!

Altijd geopend, ook in de zomer!

De zomer is vaak een periode waarin veel bedrijven verminderde activiteit hebben en de deuren gesloten houden. Maar bij BaanBereik houden we niet van stilzitten! Juist in de zomermaanden willen wij jou de mogelijkheid bieden om jouw carrière pad te verkennen. Ons team staat gedurende de hele zomer voor je klaar, met een verfrissende kop koffie in de hand, om jouw wensen en doelen te bespreken.

Ontdek onze vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vacatures die we momenteel aanbieden? Onze website staat boordevol met interessante functies in diverse branches. Van administratieve banen tot technische uitdagingen, we hebben voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet vind je jouw droombaan!

Persoonlijk

Bij BaanBereik hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat elke sollicitant uniek is en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan om jouw ambities, vaardigheden en persoonlijkheid te achterhalen. Op basis van deze inzichten kunnen we een passende match maken tussen jou en onze vacatures.

Maak een afspraak!

Wil je deze zomer jouw carrièremogelijkheden verkennen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Bel ons op het telefoonnummer 0229 745 010 of stuur een e-mail naar info@baanbereik.nl om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten bij ons kantoor in Zwaag!

Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer