Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Publicatiedatum 24 juli 2023

De zomervakantie is in volle gang, en terwijl we wachten op de zomerse temperaturen, staat BaanBereik klaar om jou te verwelkomen! Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon nieuwsgierig bent naar jouw carrièremogelijkheden, bij BaanBereik kun je het hele jaar door terecht.

Bij BaanBereik begrijpen we dat jouw carrière van groot belang is voor je persoonlijke en professionele groei. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk binnen diverse sectoren, zijn wij jouw betrouwbare partner bij het vinden van de perfecte baan die aansluit op jouw vaardigheden en ambities. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, bij BaanBereik vinden we een baan die écht bij je past!

Altijd geopend, ook in de zomer!

De zomer is vaak een periode waarin veel bedrijven verminderde activiteit hebben en de deuren gesloten houden. Maar bij BaanBereik houden we niet van stilzitten! Juist in de zomermaanden willen wij jou de mogelijkheid bieden om jouw carrière pad te verkennen. Ons team staat gedurende de hele zomer voor je klaar, met een verfrissende kop koffie in de hand, om jouw wensen en doelen te bespreken.

Ontdek onze vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vacatures die we momenteel aanbieden? Onze website staat boordevol met interessante functies in diverse branches. Van administratieve banen tot technische uitdagingen, we hebben voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet vind je jouw droombaan!

Persoonlijk

Bij BaanBereik hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat elke sollicitant uniek is en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan om jouw ambities, vaardigheden en persoonlijkheid te achterhalen. Op basis van deze inzichten kunnen we een passende match maken tussen jou en onze vacatures.

Maak een afspraak!

Wil je deze zomer jouw carrièremogelijkheden verkennen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Bel ons op het telefoonnummer 0229 745 010 of stuur een e-mail naar info@baanbereik.nl om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten bij ons kantoor in Zwaag!

Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer