Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Publicatiedatum 24 juli 2023

De zomervakantie is in volle gang, en terwijl we wachten op de zomerse temperaturen, staat BaanBereik klaar om jou te verwelkomen! Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon nieuwsgierig bent naar jouw carrièremogelijkheden, bij BaanBereik kun je het hele jaar door terecht.

Bij BaanBereik begrijpen we dat jouw carrière van groot belang is voor je persoonlijke en professionele groei. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk binnen diverse sectoren, zijn wij jouw betrouwbare partner bij het vinden van de perfecte baan die aansluit op jouw vaardigheden en ambities. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, bij BaanBereik vinden we een baan die écht bij je past!

Altijd geopend, ook in de zomer!

De zomer is vaak een periode waarin veel bedrijven verminderde activiteit hebben en de deuren gesloten houden. Maar bij BaanBereik houden we niet van stilzitten! Juist in de zomermaanden willen wij jou de mogelijkheid bieden om jouw carrière pad te verkennen. Ons team staat gedurende de hele zomer voor je klaar, met een verfrissende kop koffie in de hand, om jouw wensen en doelen te bespreken.

Ontdek onze vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vacatures die we momenteel aanbieden? Onze website staat boordevol met interessante functies in diverse branches. Van administratieve banen tot technische uitdagingen, we hebben voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet vind je jouw droombaan!

Persoonlijk

Bij BaanBereik hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat elke sollicitant uniek is en daarom willen we graag met jou in gesprek gaan om jouw ambities, vaardigheden en persoonlijkheid te achterhalen. Op basis van deze inzichten kunnen we een passende match maken tussen jou en onze vacatures.

Maak een afspraak!

Wil je deze zomer jouw carrièremogelijkheden verkennen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Bel ons op het telefoonnummer 0229 745 010 of stuur een e-mail naar info@baanbereik.nl om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten bij ons kantoor in Zwaag!

Wij zijn de hele zomer geopend voor een kop koffie!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer