Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024

Eline

Mijn eerste ervaring bij Live in Hoorn was spannend maar geweldig. Hoewel ik het uitdagend vond vanwege de constante druk, genoot ik van de leuke muziek en heb ik veel mogen leren.

Tegenwoordig ben ik actief op Keukenhof, waar ik drie opeenvolgende dagen mijn talenten benut. Mijn liefde voor de horeca en het werken met mensen komen hier volledig tot bloei. Op mijn werkdagen bedien ik bezoekers, bereid ik heerlijke gerechten en zet ik me in voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die Keukenhof bezoekt.

‘Ik begrijp het belang van klantvriendelijkheid en toon graag mijn glimlach.’

Wat ik extra waardeer aan mijn werk bij Keukenhof, is de diversiteit aan taken die ik mag uitvoeren. Elke dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee, aangezien ik in verschillende foodtrucks wordt ingezet. De ene dag sta ik achter de counter om smakelijke frietjes te serveren, terwijl ik op een andere dag druk bezig ben met het bereiden van overheerlijke broodjes beenham. De afwisselende aard van mijn werk houdt me scherp en vereist dat ik altijd alert en flexibel ben.

Ik voel me gelukkig met mijn team op Keukenhof. Ik werk samen met aangename collega’s in een omgeving waar een gezellige sfeer heerst. De gedeelde instelling van iedereen is hard werken. Als één geheel werken we als een geoliede machine om ervoor te zorgen dat de bezoekers van Keukenhof de best mogelijke ervaring krijgen. Wat mij kenmerkt, is mijn positieve verschijning en constante inzet. Ik begrijp het belang van klantvriendelijkheid en toon graag mijn glimlach.

BaanBereik heeft mij in een evenementen-groepsapp geplaatst, waardoor ik op de hoogte werd gebracht van een vacature bij Keukenhof. Ik was verheugd toen ik een e-mail ontving van Koen, die mij vroeg of ik interesse had. De samenwerking met BaanBereik verloopt uitstekend. Iedereen is vriendelijk, ik voel me serieus genomen en er wordt met mij meegedacht. De reactiesnelheid is hoog en het hele proces verloopt moeiteloos. Ik waardeer met name de diversiteit aan klussen die BaanBereik biedt. Ik merk dat er veel variatie is, wat mij flexibel maakt en me de kans geeft om voortdurend te groeien. Ik ben vooral enthousiast over de groepsapp, waardoor ik direct kan reageren op klussen en mijn beschikbaarheid kan aangeven.

Ben jij ook op zoek naar een vakantiebaan? Neem dan direct contact met ons op!

Het succesverhaal van Eline

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer