Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

De mooiste vaste banen en direct een contract bij de opdrachtgever: BaanBereik maakt het mogelijk!

Publicatiedatum 23 oktober 2023
In de zoektocht naar een nieuwe baan, streven veel mensen naar stabiliteit en zekerheid. Het idee van een vaste baan, met alle bijbehorende voordelen, is voor velen aantrekkelijk. Bij BaanBereik begrijpen we dit verlangen naar zekerheid en zijn we er trots op om onze dienstverlening te kunnen aanbieden, waarbij we de mooiste vaste banen in de regio aanbieden en waarbij de kans bestaat om direct een contract bij de opdrachtgever te krijgen.
Lees meer

De diversiteit van klantenservice vacatures

Publicatiedatum 18 oktober 2023
Als je een passie hebt voor het helpen van mensen en het oplossen van problemen, dan kunnen klantenservice vacatures een perfecte carrière keuze voor jou zijn. Bij ons zijn meerdere klantenservice vacatures beschikbaar. In dit artikel gaan we dieper in op de wereld van klantenservice vacatures, de vereisten en voordelen van werken in deze branche.
Lees meer

Het belang van een up-to-date CV

Publicatiedatum 11 oktober 2023
Je Curriculum Vitae (CV) is vaak de allereerste indruk die werkgevers van je krijgen. Het vertelt kort iets over jou en wat je hebt gedaan in je werkende leven . Een up-to-date CV kan het verschil maken tussen wel of niet uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Dus, laten we eens goed kijken waarom het zo belangrijk is om je CV altijd bijgewerkt te houden.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Arbeidskrapte: De voordelen voor jou!

Publicatiedatum 4 september 2023
In de huidige dynamische arbeidsmarkt is arbeidskrapte een veelbesproken onderwerp. Hoewel het tekort aan beschikbare arbeidskrachten uitdagingen met zich meebrengt voor werkgevers en bedrijven, is het ook essentieel om de voordelen ervan voor individuele werknemers te begrijpen. In deze blog gaan we dieper in op het concept van arbeidskrapte en onthullen we de mogelijke voordelen die het met zich meebrengt voor jou als werknemer.
Lees meer