Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Keukenhof is geopend!

Publicatiedatum 29 maart 2024
Keukenhof is geopend: een betoverende wereld vol bloemenpracht en activiteiten! Geniet niet alleen van de bloemenpracht, maar ook van diverse activiteiten en heerlijk eten. En als kers op de taart: ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit gezellige team op Keukenhof. Bekijk onze Instagram voor een sfeer impressie en ontdek hier onze vacature!
Lees meer

De lente is begonnen: tijd om onze medewerkers in het zonnetje te zetten

Publicatiedatum 25 maart 2024
De zon laat zich van zijn beste kant zien en over een paar dagen staat Pasen alweer voor de deur. Dat betekent dat de BaanBereik paashazen weer op pad gaan. Alle medewerkers van BaanBereik worden weer in het zonnetje gezet en beloond met een overheerlijke chocoladepaashaas. Heb jij de BaanBereik paashaas al gespot? Fijne paasdagen iedereen!
Lees meer

De eerste periode van Russel

Publicatiedatum 21 maart 2024
Na de eerste stageweken voelt Russel zich op zijn gemak binnen het team. Met hard werken en tijd voor ontspanning hoopt Russel zijn stage succesvol af te ronden en dan zijn diploma te behalen.
Lees meer

Gemeenteraadslid Diana bezoek BaanBereik

Publicatiedatum 21 maart 2024
Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bezoek gemeenteraadslid Diana Dekker BaanBereik.
Lees meer

Hoe gaat het nu met Job?

Publicatiedatum 18 maart 2024
Job is begonnen met zijn stage bij BaanBereik en is een jaar later bij ons komen werken. Nu is hij alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met Job gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Tessa?

Publicatiedatum 15 maart 2024
Tessa is inmiddels alweer 5 maanden bij ons aan het werk en deze maanden zijn voorbij gevlogen. Benieuwd hoe het met Tessa gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer