Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

BaanBereik bemiddelt ook voor werkzoekenden 50-plussers

Publicatiedatum 13 maart 2019
Luc Ebbeling uit Hoorn is sinds eind 2017 werkzaam via BaanBereik. Hij werkt vijf dagen per week bij het installatiebedrijf Schouten Techniek B.V. in Zwaag. ‘‘Vroeger werkte ik veelal in de regio Amsterdam en nu ben ik zo op mijn werk.’’ Als Assistent Service Coördinator ondersteunt Luc verschillende afdelingen zoals de planning, service, inkoop en logistiek.
Lees meer

8 tips om succesvol zzp’er te worden – ZzpBereik – BaanBereik

Publicatiedatum 13 februari 2019
In deze blog zullen tips en trucs worden benoemd die je helpen om als zzp’er aan de slag te gaan. Graag delen we 8 praktische tips om je op weg te helpen.
Lees meer

Totaal aantal ondernemingen groeit – ZZPBereik

Publicatiedatum 22 januari 2019
Het totaal aantal ondernemingen in Nederland is in 2018 met 5% gegroeid tot ruim 1,9 miljoen, meldt de Kamer van Koophandel. De groei komt met name door het toenemend aantal zzp’ers in de markt.
Lees meer

Tips: Zo bekijkt een recruiter je LinkedIn-profiel!

Publicatiedatum 19 december 2018
Iedereen die een profiel op LinkedIn heeft, streeft naar het ideale scenario: zelf worden gevonden door een recruiter. Dit scheelt natuurlijk veel tijd in je zoektocht naar een nieuwe werkgever of functie. In deze blog zullen we je leren hoe een recruiter kritisch naar je LinkedIn-profiel kijkt. Gratis tips van BaanBereik!
Lees meer

Pensioenverplichting definitief niet in pensioenakkoord

Publicatiedatum 20 november 2018
Komt er dan eindelijk een pensioenakkoord? Het begint er nu toch echt op te lijken. Dat afgelopen week ook premier Mark Rutte aanschoof bij regering en sociale partners tijdens overleg over een nieuw stelsel, duidt aan dat de besprekingen in beslissend stadium komen.
Lees meer

Goed nieuws voor zzp’ers: KvK stopt met doorverkoop telefoonnummers

Publicatiedatum 9 november 2018
Het handelsregister maakt donderdag bekend dat de Kamer van Koophandel de telefoonnummers van de zzp’ers uit het adressenbestand haalt. De wijziging wordt doorgevoerd in het eerste kwartaal van 2019.
Lees meer