Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Thuiswerken Do’s & Don’ts

Publicatiedatum 30 maart 2020
Door het coronavirus werken veel mensen thuis. In samenwerking met spare parts assistant Sarah Swart van Ambaflex, heeft team BaanBereik een aantal interessante do’s en don’ts op een rijtje gezet. Namelijk:
Lees meer

Technische talenten gezocht

Publicatiedatum 31 januari 2020
Technische talenten gezocht Heb jij een techneut in je netwerk? Dan kun jij €250,- netto verdienen!* Wij zijn namelijk op zoek naar technische talenten en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Ken jij iemand die op zoek is naar werk in een technische omgeving?
Lees meer

Met deze 6 tips kom jij Blue Monday door!

Publicatiedatum 20 januari 2020
Geef kleur aan je leven en kom langs bij het paarse BaanBereik! Het is weer zover: vandaag is het weer ‘Blue Monday‘, officieel de meest deprimerende dag van het jaar. Tenminste, dat is ooit berekend door een aantal psychologen. Het lukt niet helemaal met jouw goede voornemens, het is buiten koud en nat en je hebt een groot gebrek aan gezelligheid na alle feestdagen. Maar met deze zes tips kom jij Blue Monday wel door!
Lees meer

De tips tegen een after summer-dip!

Publicatiedatum 21 augustus 2019
Heb jij ook zo genoten tijdens je zomervakantie, maar zie je er nu tegenop om het normale leven weer op te pakken? Vindt je het lastig om na de vakantie weer aan de slag te gaan bij je huidige baan? Geen zorgen, je bent vaak niet de enige die last heeft van de zogenaamde ‘after summer-dip‘. Hieronder vind je een paar tips om na je vakantie weer een goede start te maken.
Lees meer

Hoe zorg jij ervoor dat je een goede eerste indruk maakt?

Publicatiedatum 20 augustus 2019
Hoe zorg jij ervoor dat je een goede eerste indruk maakt? Een goede eerste indruk maken. Dat klinkt gemakkelijk, maar dit blijkt in de praktijk toch vaak lastiger dan het lijkt. Vaak hoor je in je omgeving dat het tijdens een sollicitatiegesprek essentieel is om een goede eerste indruk te maken. Dit omdat het maar in één keer goed kan gaan.
Lees meer

Tips voor zzp’ers om naheffingsaanslag te voorkomen

Publicatiedatum 20 augustus 2019
Tips voor zzp’ers om naheffingsaanslag te voorkomen Het afgelopen kwartaal misten ongeveer 65.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betalingen te doen. Dit is absoluut zonde, want wie de deadline gemist heeft, ontvangt zeer binnenkort een naheffingsaanslag, vaak in de vorm van een boete.
Lees meer