Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Prinsjesdag 2020; minder hoedjes en met mondkapjes

Publicatiedatum 16 september 2020
Minder hoedjes en met mondkapjes. Dat was het beeld van de unieke Prinsjesdag dit jaar. Desondanks was er ook genoeg kleur en stijl te bekennen. Gister is bekend gemaakt dat de regering flink investeert in de economie om het land financieel gezonder uit de crisis te laten komen.
Lees meer

‘Mooie vacatures bewijzen dat de markt weer aantrekt’

Publicatiedatum 23 juli 2020
Team Office reflecteert op de periode na de intelligente lockdown ‘Mooie vacatures bewijzen dat de markt weer aantrekt’ Maandag 16 maart 2020 is een dag die niemand ooit zal vergeten. Op die dag werden bedrijven in Nederland voor het voldongen feit gesteld van de intelligente lockdown. Ook voor het team van BaanBereik is deze datum onlosmakelijk verbonden aan het moment waarop we in de storm die het coronavirus losmaakte, de zeilen faliekant moesten bijzetten.
Lees meer

World Youth Skills Day

Publicatiedatum 16 juli 2020
World Youth Skills Day De talenten van jongeren worden nog niet genoeg benut. Onder jongeren heerst een hogere werkloosheid dan bij ouderen. YoungBaanBereik zet zich in om talenten van jongeren te ontwikkelen en te verhogen. Volg ons Instagramaccount: YoungBaanBereik om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures, winacties en nog veel meer!
Lees meer

Tips voor een goed cv

Publicatiedatum 3 juni 2020
Je Curriculum Vitae is het belangrijkste document tijdens het sollicitatieproces. Bij een gerichte sollicitatie kijkt een recruiter meestal eerst naar je cv en dan pas naar je sollicitatiebrief. Een goed verzorgd cv vergroot dus je kans op een betere baan. BaanBereik heeft zes belangrijke tips op een rijtje gezet. Download onderstaande pdf en maak jouw cv af!
Lees meer

Samen kunnen we elkaar helpen

Publicatiedatum 28 april 2020
Sinds de coronacrisis merken wij dat er in de ene sector een groot tekort is aan personeel en in de andere sector al het werk is stilgevallen. BaanBereik ervaart dat we een belangrijk rol hebben om kandidaten (weer) aan het werk te krijgen. Ons team is dagelijks hard bezig met klant- en intake gesprekken. We merken dat onze klanten ook weer online sollicitatiegesprekken voeren en weer op zoek zijn naar zijn naar nieuwe kandidaten.
Lees meer

Nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus

Publicatiedatum 22 april 2020
Premier Mark Rutte maakte gisteravond bekend welke coronamaatregelen worden verlengd, welke erbij komen of worden ingetrokken. Hij zegt in zijn toespraak: ‘Voorzichtigheid nu is beter dan spijt achteraf’. Wat betekent het voor BaanBereik dat de huidige maatregelen (behalve de genoemde uitzonderingen) gelden tot 20 mei? BaanBereik wilt zo transparant mogelijk blijven op het gebied van het coronavirus.
Lees meer