Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Tips voor zzp’ers om naheffingsaanslag te voorkomen

Publicatiedatum 20 augustus 2019
Tips voor zzp’ers om naheffingsaanslag te voorkomen Het afgelopen kwartaal misten ongeveer 65.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betalingen te doen. Dit is absoluut zonde, want wie de deadline gemist heeft, ontvangt zeer binnenkort een naheffingsaanslag, vaak in de vorm van een boete.
Lees meer

Met deze 5 carrièretips haal jij het beste uit jezelf!

Publicatiedatum 6 augustus 2019
Met deze 5 carrièretips haal jij het beste uit jezelf! De maand augustus is inmiddels begonnen en dit betekent dat we alweer ruim over de helft van het jaar zitten. Misschien heb je aan het begin van dit jaar wel een aantal goede voornemens voor jezelf geformuleerd en kom je er op dit moment achter dat deze helaas niet haalbaar zullen zijn.
Lees meer

5 Tips om de zomer te overleven op de werkvloer

Publicatiedatum 26 juli 2019
Ben jij aan het werk in de zomer? Het is heerlijk zomers weer de afgelopen dagen. Als je vrij hebt kun je lekker genieten van de zon, maar er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die gewoon moeten werken. Ben jij al op vakantie geweest of ga je helemaal niet? Als je (net als velen) op kantoor zit of in de buitenlucht aan het werk bent, is het soms best moeilijk om zo’n warme zomerse dag door te komen.
Lees meer

De beste banen in je mailbox

Publicatiedatum 16 juli 2019
BaanBereik Job Alert Wil jij graag up-to-date blijven van de laatste vacatures in jouw vakgebied? Meld je dan nu aan voor de BaanBereik Job Alert!
Lees meer

De weg naar jouw Droombaan!

Publicatiedatum 9 juli 2019
Ben jij het zat om iedere dag vele kilometers te moeten rijden met de trein of auto – en weer terug? Droom je van een baan in de regio? De perfecte Droombaan kan voor iedereen weer iets anders betekenen. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere branche of een hele andere functie? Trek je stoute schoenen aan en stap uit die comfort zone! Wij gaan graag in gesprek met jou.
Lees meer

Dag van de Arbeid

Publicatiedatum 1 mei 2019
Dag van de Arbeid Vandaag, woensdag 1 mei, is het de internationale Dag van de Arbeid. Op deze dag vieren verschillende landen de strijd om betere arbeidsomstandigheden. Het initiatief komt oorspronkelijk uit de Verenigde Straten waar zij demonstreerden voor betere arbeidsomstandigheden. Op 1 mei 1980 werd dit een internationale demonstratie.
Lees meer