Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

2022 starten met een nieuwe baan

Publicatiedatum 22 december 2021
Het nieuwe jaar is in zicht. Wil jij jouw 2022 beginnen met een nieuwe baan? BaanBereik heeft een aantal tips op een rij gezet die jou helpen bij het vinden van een nieuwe baan.
Lees meer

Prinsjesdag 2021

Publicatiedatum 22 september 2021
Het programma van Prinsjesdag is dit jaar iets anders dan andere jaren. Het demissionair kabinet heeft de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt besproken.
Lees meer

Start met jouw ideale baan

Publicatiedatum 24 augustus 2021
De zomervakantie is voorbij. Ga jij met plezier terug naar je werk of zie je hier tegenop? De ideale baan. Wat betekent dit voor jou? Wij helpen jou graag bij het beantwoorden van deze vraag.
Lees meer

Vakantiewerk trekt aan!

Publicatiedatum 16 juni 2021
De samenleving begint er een stuk rooskleuriger uit te zien. We gaan langzaam steeds verder open, er wordt dagelijks gevaccineerd en de vacaturebanken staan weer vol.
Lees meer

Richard de Vries deelt zijn visie op de arbeidsmarkt

Publicatiedatum 14 juni 2021
Dit jaar bestaat BaanBereik tien jaar. Een decennium lang succesvol zijn, is beslist geen sinecure. Het vraagt om een sterk team om met ups en downs BaanBereik bestendig te houden voor de toekomst
Lees meer

10 tips voor een goed cv; zo val je op bij een recruiter!

Publicatiedatum 21 februari 2021
10 tips voor een goed cv; zo val je op bij een recruiter! Je Curriculum Vitae is het belangrijkste document tijdens het sollicitatieproces. Bij een gerichte sollicitatie kijkt een recruiter meestal eerst naar je cv en dan pas naar je sollicitatiebrief. Een goed verzorgd cv vergroot dus je kans op een betere baan! Hier tien tips van BaanBereik om tot een goed cv te komen.
Lees meer