Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Werk en de avondklok

Publicatiedatum 22 januari 2021
Vanaf zaterdag 23 januari 2021 voert het kabinet in Nederland de avondklok in. Wat betekent dit voor uw bedrijf? U leest het hier. 
Lees meer

Minder banen voor jongeren, maar kansen blijven. Meld je aan bij BaanBereik

Publicatiedatum 14 januari 2021
Minder banen voor jongeren, maar kansen blijven Jongeren zijn op de arbeidsmarkt bovengemiddeld geraakt door de coronacrisis. Dit komt doordat zij vooral actief zijn in branches waar de grote klappen zijn gevallen. Voorbeelden zijn detailhandel, evenementenbranche, administratieve dienstverlening en de horeca. Desalniettemin zijn er genoeg kansen.
Lees meer

Start jouw 2021 met een (nieuwe) baan

Publicatiedatum 16 december 2020
Naast de impact op de gezondheid, heeft de coronacrisis grote impact op de economie. Verschillende sectoren zijn hard getroffen en mensen zijn als gevolg hiervan bijvoorbeeld hun baan kwijtgeraakt. Hoewel het lastig kan zijn om in tijden van crisis een nieuwe baan te vinden, zijn er zeker ook kansen. BaanBereik gelooft in jouw veerkracht en heeft een aantal tips op een rij gezet die jou erbij kunnen helpen om in 2021 met een nieuwe baan te starten.
Lees meer

Week van de Werkstress

Publicatiedatum 17 november 2020
Start met je eigen plan Je hebt een aantal dagen hard gewerkt op kantoor en merkt dat je maar niet uitgerust bent. Heel herkenbaar voor veel kenniswerkers op kantoor. Werkstress op kantoor is helemaal geen probleem, als je maar weer de tijd neemt om tot rust te komen. Blijft de stress op kantoor maar voortduren, dan gaat je lijf protesteren. Het liefste wil je die werkstress verminderen.
Lees meer

Volg je hart. Vind werk dat voldoening schenkt.

Publicatiedatum 20 oktober 2020
Een enquête onder gepensioneerden gepubliceerd in het Noord-Hollands Dagblad leverde boeiende adviezen op die BaanBereik kan beamen: volg je hart, zoek uit wat je fijn vindt, wat bij je talenten past. Werk doen waar je blij van wordt hou je langer vol.
Lees meer

Nieuwe kansen voor zelfstandigen bij ZzpBereik

Publicatiedatum 28 september 2020
Het kabinet toont met het derde steunpakket (Tozo 3) begrip te hebben voor de situatie waar veel zelfstandig ondernemers, onder wie zzp’ers, momenteel in zitten. De inkomensondersteuning en overige regelingen zijn voor een langere periode verlengd, waardoor ondernemers betere kans hebben hun bedrijf voort te zetten.
Lees meer