Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

De BaanBereik Bouwvakborrel

Publicatiedatum 20 juli 2020
De BaanBereik Bouwvakborrel: voor veel medewerkers gegarandeerd een gezellige avond. Helaas gaat de borrel dit jaar niet door. Voorgaande jaren waren onder andere Yes-R en Rob Lee aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. Samen met onze relaties, medewerkers en barmedewerkers maken we er altijd weer een mooi feest van.
Lees meer

Ren de Alkmaar City Run by night!

Publicatiedatum 20 mei 2020
BaanBereik is al jaren trotse sponsor van de Alkmaar City Run by night. Dit jaar gaat het evenement toch door, maar op een andere manier!
Lees meer

Foto’s Westfries Ondernemersgala 2020

Publicatiedatum 17 februari 2020
Als trotse partner van het Westfries Ondernemersgala kijken wij terug op een prachtige avond. Hieronder zijn de foto’s van deze avond te bekijken.
Lees meer

Ren mee met BaanBereik naar de finish!

Publicatiedatum 17 februari 2020
Ren mee met BaanBereik naar de finish! De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night.
Lees meer

Westfries Ondernemersgala 2020 – SOLD OUT

Publicatiedatum 12 februari 2020
Het Westfries Ondernemersgala van donderdag 13 februari 2020 is uitverkocht. Met trots kan BaanBereik, partner van het Ondernemersgala, mededelen dat de kaarten uitverkocht zijn! Het gala belooft ook dit jaar weer een prachtige avond te worden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2020!

Publicatiedatum 6 januari 2020
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2020! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak direct kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2020!
Lees meer