Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Foto’s van de BaanBereik Kerstborrel; 13 december 2019!

Publicatiedatum 16 december 2019
Wij hebben een prachtig jaar achter de rug en dit hebben wij gevierd tijdens de BaanBereik Kerstborrel, waarvan hier de foto’s. Allen bedankt voor jullie komst en gezelligheid!
Lees meer

Foto’s Het Grote Buurtfeest 2019

Publicatiedatum 4 november 2019
BaanBereik heeft genoten bij Het Grote Buurtfeest van o.a. de Snollebollekes, Lange Frans en John West. Jij ook? Hieronder zijn de foto’s te zien van Het Grote Buurtfeest op vrijdag 1 november 2019. Was jij (ook) aanwezig bij Cube Indoor op zaterdag 2 november? Check dan hier de foto’s.
Lees meer

BaanBereik official partner van Het Grote Buurtfeest

Publicatiedatum 28 oktober 2019
BaanBereik official partner van Het Grote Buurtfeest Rob van der Lee, ook wel bekend als Rob Lee, is organisator van Het Grote Buurtfeest en Cube in- en outdoor. Rob begon zijn carrière met het organiseren van evenementen met regionale bandjes en is uitgegroeid tot organisator van grote feesten met bekende artiesten.
Lees meer

Marketing Meetup – Marketing Technologie

Publicatiedatum 8 oktober 2019
Marketing Meetup – Marketing Technologie Voor iedereen met een passie voor marketing hebben wij weer een interessante Marketing Meetup gepland. Werk jij in de marketingbranche of heb jij interesse op dit gebied? Meld je dan aan voor de eerstvolgende Marketing Meetup op donderdagmiddag 28 november.
Lees meer

Rob van der Molen over Event Marketing – Marketing Meetup

Publicatiedatum 4 oktober 2019
De 8e editie van de Marketing Meetup stond in het teken van Event Marketing. Rob van der Molen, organisator van o.a. het welbekende en populaire Outdoor Stereo Festival in het Julianapark in Hoorn, vertelde over hoe hij lange tijd profvoetballer wilde worden, maar uiteindelijk na afwijzing van een profvoetbalclub in de evenementenbranche terecht is gekomen.
Lees meer

Marketing Meetup – Event Marketing

Publicatiedatum 16 september 2019
Marketing Meetup Voor alle marketeers onder ons hebben wij weer een interessante Marketing Meetup gepland. Werk jij in de marketing of heb jij interesse op dit gebied? Meld jezelf aan voor de eerstvolgende Marketing Meetup op 3 oktober. Volg onze LinkedIn pagina om up to date te blijven over alle Meetups. De locatie wordt via LinkedIn bekend gemaakt.
Lees meer