Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Foto’s van de BaanBereik BouwvakBorrel 2019

Publicatiedatum 14 juli 2019
De foto’s van de BaanBereik BouwvakBorrel van vrijdag 12 juli 2019. Wij van BaanBereik hebben ontzettend genoten van deze borrel. Graag tot volgend jaar!
Lees meer

Foto’s Live in Hoorn vrijdag 21 juni 2019

Publicatiedatum 24 juni 2019
De foto’s van Live in Hoorn vrijdag 21 juni. Wij van BaanBereik hebben ontzettend genoten van dit fantastische feest. Line up: Lil’ Kleine, Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Frenna.
Lees meer

Foto’s Live in Hoorn zaterdag 22 juni 2019

Publicatiedatum 24 juni 2019
De foto’s van Live in Hoorn zaterdag 22 juni. Wij van BaanBereik hebben ontzettend genoten van dit fantastische feest. Line up: Bløf, André Hazes, Davina Michelle en Snollebollekes.
Lees meer

Battle4Life met BaanBereik was weer een groot succes!

Publicatiedatum 7 juni 2019
Iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken in zijn of haar gezin, familie of omgeving; de verschrikkelijke ziekte kanker. Om die reden vinden wij van BaanBereik het belangrijk om ons ieder jaar weer in te zetten in de strijd tegen deze ziekte. Daarom leverden wij ook dit jaar weer een bijdrage aan het sponsorevenement Battle4Life in Hoorn.
Lees meer

Foto’s Alkmaar City Run 2019

Publicatiedatum 30 mei 2019
Strike a pose en win! Leuk dat je er was tijdens de Alkmaar City Run by night 2019!
Lees meer

Kennis delen over Video Marketing – Marketing Meetup

Publicatiedatum 19 maart 2019
Dankzij Koen van der Donk van Playforward, Online Video Marketing Bureau, hebben wij meer kennis mogen opdoen tijdens de Marketing Meetup op donderdagmiddag 14 maart. Het onderwerp tijdens deze leerzame middag was Video Marketing. Met een groot gezelschap aan nieuwsgierige Marketeers hebben wij onze kennis mogen delen en een leuke middag beleefd!
Lees meer