Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Daniël Blaauw gaat in vaste dienst!

Publicatiedatum 9 april 2021
Wederom een succes deze week! Onze trouwe medewerker Daniël Blaauw is sinds 1 april jl. rechtstreeks in dienst getreden bij onze opdrachtgever Protonic Holland uit Zwaag. Wij wensen beiden mooie en succesvolle jaren toe.
Lees meer

Diane van den Nieuwenhof over haar functie bij Van der Valk Hotel Hoorn

Publicatiedatum 16 maart 2021
Diane van den Nieuwenhof is 1 februari gestart als Directiesecretaresse bij Van der Valk Hotel Hoorn. Hierbij ondersteunt ze Tessa van der Valk, de General Manager van het hotel.
Lees meer

Judith Spronk over haar nieuwe functie bij Van der Valk

Publicatiedatum 25 februari 2021
Ook al is het momenteel rustig bij Van der Valk, intern zijn er diverse veranderingen gaande. Judith Spronk is deze maand via BaanBereik gestart als Facilitair Manager bij de succesvolle horecaonderneming
Lees meer

Henk Davidse 10 jaar in dienst bij BaanBereik!

Publicatiedatum 25 december 2020
Henk Davidse 10 jaar in dienst bij BaanBereik! Wij zijn trots op onze Henk en zijn vrouw Lucy, zij hebben ons deze week verrast met een prachtige kaart met foto’s van hem zelf met alle geschenken die hij in de afgelopen 10 jaar van BaanBereik heeft ontvangen.
Lees meer

Trots op Dieuwertje

Publicatiedatum 6 november 2020
In 2019 was Dieuwertje op zoek naar een nieuwe baan. Lysann van BaanBereik heeft toentertijd contact opgenomen. Destijds had Dieuwertje zelf een baan gevonden. Toch was ze na een tijdje op zoek naar een andere uitdaging. “Op 22 oktober kreeg ik een telefoontje van Lysann met het goede nieuws dat ze de perfecte baan had gevonden voor mij.
Lees meer

Interview Edwin Voorsluijs

Publicatiedatum 9 oktober 2020
Edwin Voorsluijs is per 1 september overgenomen bij onze opdrachtgever PBT. In 2017 wilde Edwin verhuizen van Rotterdam naar Den Helder. Door deze switch was hij op zoek naar een baan dichter bij huis. Op internet kwam hij een advertentie tegen over BaanBereik en dit leek hem meteen interessant.
Lees meer