Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Spannende wedstrijd voor WF SEW

Publicatiedatum 7 november 2019
Vanaf de start van het nieuwe seizoen zijn er zeven wedstrijden gespeeld waarvan er een is gewonnen tegen Borhave met 25-16. Daarmee stonden de dames van WF SEW op de laatste plaats met twee punten.
Lees meer

Eerste competitiewedstrijd een feit voor SEW

Publicatiedatum 23 september 2019
Eerste competitiewedstrijd een feit Na een lange voorbereiding begon zaterdag 14 september dan eindelijk de competitie voor SEW. Ze begonnen met een uitwedstrijd tegen V&L in Geleen. Een sterke start voor SEW want na een kwartier spelen stonden zij op 6-10 voorsprong.
Lees meer

Start van het nieuwe seizoen Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2019
Het seizoen is weer begonnen Het handbalseizoen is net begonnen. Aanstaande zaterdag zal dan ook voor WF SEW het seizoen starten, een week later dan de rest van de competitie. Dit omdat de tegenstander Quintus Europese verplichtingen had in de EHF Cup.
Lees meer

SEW sluit seizoen af met winst

Publicatiedatum 14 mei 2019
Laatste wedstrijd Afgelopen zaterdag 11 mei mocht SEW voor de laatste keer alles uit de kast halen voor de laatste thuis wedstrijd tegen Foreholte. Sharon: ”We waren al veilig, maar wilde zeker gaan voor de eerste plek en daarnaast genieten.” Een goed gevulde blauwe tribune (zo rond de 1000 man) zette de juiste sfeer voor de wedstrijd.
Lees meer

Winst tijdens thuiswedstrijd voor WF SEW

Publicatiedatum 1 mei 2019
Eerste thuiswedstrijd tegen DSVD Doordat de laatste spannende uitwedstrijd werd verloren met 28-26 hadden de meiden van WF SEW nog wat goed te maken. Dit hebben ze gedaan bij de eerste thuiswedstrijd. Deze werd gespeeld tegen DSVD uit Deurningen.
Lees meer

Winst voor WF SEW afgelopen zaterdag!

Publicatiedatum 28 februari 2019
De eerste twee punten zijn binnen Eindelijk de overwinning van WF SEW! Afgelopen zaterdag 26-1 om 19.00 uur speelde zij thuis tegen Foreholte. De dames van SEW mochten spelen in een goed gevulde Bloesem. De start was matig.
Lees meer